Hamilelikte kalp carpintisi

Htcmrym

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
192
126
33
35
Merhaba, arkadaşlar ben 26.haftalik gebeyim ve 3haftadir yürüdüğümde (kısa mesafe yurusem bile) soğuk soğuk terliyorum kalbim aşırı hızlı atıyor nefes nefese kalıyorum bacaklarım cok agryor benim gibi böyle sorun yaşayan varmı acaba normalmi bu durum

Merhaba, arkadaşlar ben 26.haftalik gebeyim ve 3haftadir yürüdüğümde (kısa mesafe yurusem bile) soğuk soğuk terliyorum kalbim aşırı hızlı atıyor nefes nefese kalıyorum bacaklarım cok agryor benim gibi böyle sorun yaşayan varmı acaba normalmi bu durum
Ben yaşadım canım.16.hafta civarindaydim sanırım.3 gün aralıksız devam eden ve beni zorlayan bı carpintim oldu.Doktoruma gittim muayene oldum ve tam kan sayımı yapıldi hicbi sorun çıkmadı.Doktorum da gebelikte çok karşılaşılan bı durum olduğunu söyledi.Sonra kendiliğinden geçti.Su an 25.haftamdayim çok nadir oldu carpintim.Belki ancak iki defa.

Kadın doğum doktorunuzami gittiniz yoksa dahiliyemi benim 3haftadir böyle yürüyüş yapamıyorum çok üzülüyorum doğumum kolay olması için yürüyüş yapmak istiyordum ama yapamiyorum

Back
X