arkadaşlar çok zor elde edilen hamileliklerde kılı kırk yarmak normal sanıyorum.
kalsiyum ve magnezyum olarak ne kullandınız
kaçıncı aylarda başladınız
gebelik kategorisi b, c olanların dikkatli kullanılması gerekmiş korktum.
arkadaşlar çok zor elde edilen hamileliklerde kılı kırk yarmak normal sanıyorum.
kalsiyum ve magnezyum olarak ne kullandınız
kaçıncı aylarda başladınız
gebelik kategorisi b, c olanların dikkatli kullanılması gerekmiş korktum.
badenurcum tam benim merak ettiğim konuyu açmışın saolasın.. bende dün kontrole gittim kalsiyum demir ve magnezyum takviyesi verdi doktorum.. kalsiyum için cal-d vita (suyun içinde eritme) magnezyum içinde magnorm verdi.. kalsiyum kategorisi a onda rahattımm ama magnezyum b diyor bende dün bugün kullandım ama eşime de dedim bunu içmesem mi..
badenurcum tam benim merak ettiğim konuyu açmışın saolasın.. bende dün kontrole gittim kalsiyum demir ve magnezyum takviyesi verdi doktorum.. kalsiyum için cal-d vita (suyun içinde eritme) magnezyum içinde magnorm verdi.. kalsiyum kategorisi a onda rahattımm ama magnezyum b diyor bende dün bugün kullandım ama eşime de dedim bunu içmesem mi..
selam, neyseki biri daha benim gibi meraktaymış :))
bana da magnorm verdi, evet ne yazıkki b kategorisi, calcium sandoz, omega 700 solgar, elevit bir de bunlar...
cal-d vita'nın kategorisine baktım, ama a olduğu bilgisine rastlayamadım canım, gerçekten a ise ben de bunu isteyeceğim doktorumdan.