hamilelikte kan gelmesi.....

butterlove

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2012
522
145
323
arkadaşlar 20.haftamın içindeyım...vedun akşam kan geldi birkaç damladan fazla.ara arada gelıyor bırkaç damla..hemen acile gıttık tabı...gercı orda yapılacak bırşey yoktu...sonra doktoruma gıttım çok onemlı bırşey olmadığıı ama dıkkat etmm gerektığını bırşey olmayacaği nlamına gelmedığını soyledı....

benıım gıbı kanaması olan oldumu acaba....çok tedırgınım:(

kımse bu sorunu yasamadı mı........
Bende 14haftamin icindeyim cqrsamba kntrole gittigimde icerden cok kucuk bi kanaman olmus yat dinlen istirahat et is yapma iliskiye girme dedi vajinadan yok kanamam doktorun dedigini aynen uyguluyorum cqnim suan ne durumda icerde bilmiorum bnde korkuorm bebegme bsey olacak die allah evlatlarimizi saga saglim dogurmamizi nasip etsin

Dinlenin arkadaşlar bunun tek çözümü bu. Eğer ileri bir durum olsaydı doktor ilaç ve iğne verirdi. Bendede kanama oldu doktor dinlenip egilmememi kendimi yormamami ve ilişkiyi yasaklanmıştı. Ayaklarıma bir yastık koyup yukarıya doğru uzattım dinlendim hep birkaç güne gecti.

Ayni seyi ilk haftalarda bnde yasadim.ama bna igne ve fitil verdi doktorum.su an iim sukur.12 haftalik oldu bebisim.bnafa iliski ve agir isler yasak.bol bol dinlen.tekrar ayni sey olursa erteleme hmn doktoruna soyle.

Back
X