Hamilelikte kan pıhtılaşması için trombo acc kullananlar

Sxbmd

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
136
50
13
30
Bakü
Selam arkadaşlar.Hamileliğin ilk haftalarında trombo acc kullanan var mı aranızda?benim ilk hamileliğim gelişmedi 8 haftalık olması gerekirken 5 haftada kaldı,kürtaj oldum.Şimdi 5+3 haftalık hamileyim dr trombo acc ilacı yazmış.Bende kan pıhtılaşması olup olmadığını bilmiyorum.Hangi testte kan pıhtılaşmasını öğrene bilirim?

Selam arkadaşlar.Hamileliğin ilk haftalarında trombo acc kullanan var mı aranızda?benim ilk hamileliğim gelişmedi 8 haftalık olması gerekirken 5 haftada kaldı,kürtaj oldum.Şimdi 5+3 haftalık hamileyim dr trombo acc ilacı yazmış.Bende kan pıhtılaşması olup olmadığını bilmiyorum.Hangi testte kan pıhtılaşmasını öğrene bilirim?
Kadın doğuma gidin o zaten yönlendiriyor ama direk randevu da ala bilirsin tıbbi genetiğe gideceksin pıhtılaşma testi derseniz yaparlar zaten

Bu testleri gebelikte yapmıyorlar bazi değerler değişiyormuş

Back
X