Hamilelikte kan pihtilasmasi yaşayanlar yardiminiza ihtiyacım var..!

Masal defne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
64
12
3
38
Kızlar slm. Ben bi kimyasal gebelik geçirdim birde 2. Cisi normal yolla düştü sebepsiz5 haftalikti kurtaj oldum.kalp atışlarını duymadan.doktorum tahliller istedi.hormon ve genetik testler.yaptirdim paramın yettiklerini.hormonlar normal cikti.
Lupus antikoagulan screen 44.0 olması gerekirken 47.1 çıktı yani yüksek. Doktorda hamile kalınca iğneyi başlıcaz dedi pıhtılaşma icin. Bende şimdi hamile kalabilmek için bian önce istiyorum allahın izniyle. Femara hap verdi 5 gün iç gel yumurta büyütmek için sonrada catlatma ignesi vurulacak. İnşallah hamile kalırım. Asıl merak ettiğim hamile kaldığımda bu pıhtılaşma iğneleri yeterli geliyormu. Yani bebeği doğuma kadar koruyormu. Tekrar hamile kaldığımda bişey olur diye çok korkuyorum. Yaşayan varsa bana yazsın ne olur.

Geçmiş olsun, ben hamileyken bebeğin suyu çok azdı, bbir Prof sende kan pıhtılaşması var diyip asprin verdi ve bir dünya test yaptı (baya pahalı) ama ben bir üniversite hastanesine perinatoloğa gittim, herşeyin normal olduğunu söyledi ve şu an 7 aylık bir kızım var, demem o ki iyi bir devlet hastanesine gidip bir perinatoloğa muayene olmalısın

Ama tahlillerle çıktı bilemedim ki çok acemiyim bu konuda 1 senelik evliyim bugün dojtora gidicem zaten 2de randevum var. İlaçla yumurtalarım buyumus mu ona bakicaz. Buyuduyse çatlama ignesi yapılacak. Ay insallah hamile kalırım

bende kan pıhtısı tedavisi gördüm 2 düşük yaşadım araştırma yaptırdık kan pıhtısı çıktı 3.gebeliğimde başladım tedaviye bu seferde dış gebelik geçirdim :( hakkımızda hayırlısı olsun araştırmanı yaptır bence sonra tedaviyle ilerliyo gebelik başka birşey yoksa inşallah rabbim gönlümüze göre verir

Allah korusun canım çok korkuyorum.Cok geçmiş olsun sana allahım bir daha yaşatmasın inşallah. :( allahım herseyin hayırlısıni versin. Peki şuanda var çocuğun ?

yok cnm 2 ay oldu dış gebelik geçireli 2 yıldır evliyim ocakta korunmayı bırakıcam hayırlısı olsun inşallah. korkma sende stres yaptıkça daha kötü oluyor

Kızlar slm. Ben bi kimyasal gebelik geçirdim birde 2. Cisi normal yolla düştü sebepsiz5 haftalikti kurtaj oldum.kalp atışlarını duymadan.doktorum tahliller istedi.hormon ve genetik testler.yaptirdim paramın yettiklerini.hormonlar normal cikti.
Lupus antikoagulan screen 44.0 olması gerekirken 47.1 çıktı yani yüksek. Doktorda hamile kalınca iğneyi başlıcaz dedi pıhtılaşma icin. Bende şimdi hamile kalabilmek için bian önce istiyorum allahın izniyle. Femara hap verdi 5 gün iç gel yumurta büyütmek için sonrada catlatma ignesi vurulacak. İnşallah hamile kalırım. Asıl merak ettiğim hamile kaldığımda bu pıhtılaşma iğneleri yeterli geliyormu. Yani bebeği doğuma kadar koruyormu. Tekrar hamile kaldığımda bişey olur diye çok korkuyorum. Yaşayan varsa bana yazsın ne olur.
Doğuma gidene kadar kan sulandirici igneyi hergün yaptim her ay bir testi vardi miktarı ona göre belirlenen ben hiç değiştirmeden 4000 lik yaptim

Doğuma gidene kadar kan sulandirici igneyi hergün yaptim her ay bir testi vardi miktarı ona göre belirlenen ben hiç değiştirmeden 4000 lik yaptim
Canım peki bebeği yinede kaybetme riski yada anneye bir riski varmi bu durumun. Tek doz değilmi bu ilaç doktor bana herkese aynı iğne veriliyor dedi.

Canım peki bebeği yinede kaybetme riski yada anneye bir riski varmi bu durumun. Tek doz değilmi bu ilaç doktor bana herkese aynı iğne veriliyor dedi.
Tek doz degil 4000lik bir de 8000lik var benim bildiğim kadarıyla. Testleri de mutlaka yaptırıyor doktor iğneden belli bir saat sonrası yapılıyor şimdi hatırlayamadım süresini. Ben her ay yaptırdım.

Tek doz degil 4000lik bir de 8000lik var benim bildiğim kadarıyla. Testleri de mutlaka yaptırıyor doktor iğneden belli bir saat sonrası yapılıyor şimdi hatırlayamadım süresini. Ben her ay yaptırdım.
Doktorun bana soledigihamile kaldığında hergün 9 ay boyunca evde kendin vurscaktin dedi. Tek tip dedi. Farklı şeyler galiba bahsettiğimiz

Bende femara hap kullandım şimdide çatlama iğnesini vurulma başladım ilkini bugün vurduk.ultrasondan baktı doktor 3 yumurta oluşmuş allahın izniyle catlar ve tutarsa inşallah bu ay hamile kalirim

Geçmiş olsun .lupustan başka hangi faktorlerde pıhtılaşma çıktı..ben 5 bebek kaybettim altincida ogluma kavuştum.doz miktarda önemli bence..iki bebekte bilmiyodum kullanmadım..3 de 0.2 ml yetersiz geldi 15 haftalik ken kaybettim..4. Hiç kullanamadan 5 haftalik ken kaybettim..5. De 0.3 ml kullandım yetersiz geldi ikizlerimi kaybettim..6.da benim israrim üzerine günde iki defa 0.3 ml kullandım..Şükür yawrumu kucağıma aldım..ank.isen çok ıy bi dr var..Çok kk daki ark. Kavuştu yawrusu na.. faktör x a diye bi test var her ay hemotoloji dr Kanıma baktı ve iğne yeterli geliyomu diye kontrol etti..ya iyi Jinekolog yada hemotoloji dr bul. Rabbim yardım etsin..hani çözümsüz bi hastalık değil ıy bu durumdan anlayan dr bulmak önemli.:KK16:

Dua bölümünde ve gebelik.bölümünde pıhtılaşma topik leri var..bakmadiysan oralarida oku sor konuş..ben çok şey orendim..Bazı ark. dietini bile yaptı..:KK51:benim iğne adım farkliydi ama görevleri aynı ..

Back
X