Canım vakit kaybetme git doktora hemenKızlar dunden beri kanamam var acilde kan verdim 2199 cıkmıstı poliklinik te de verdm bugun 1993 cıktı düsmüs . Doktor kan ver düsük yapiyo olabilirsin dedi ne yapmam gerekiyo yarını mı bekliyim ya da acil özel bi yerlere mi gideyim simdi bidaha yukselmezmi ya da durdurulamaz mı dusukse ?
Yanii cok :/ acile mi gideyim ozele mi bilemedmCanım dün cevap vermiştim konuna malesef düşmesi Iyi değil düşük yapıyor olabilirsin kanamam çokmu
Özele git ihmal etme şimdiye çoktan gitmen lazımdı acil bişey yapamazYanii cok :/ acile mi gideyim ozele mi bilemedm
Tamm simdi bi gideyimmÖzele git ihmal etme şimdiye çoktan gitmen lazımdı acil bişey yapamaz
Git canım allah yardımcın olsunTamm simdi bi gideyimm
Aynı hastanenn acilli poliklgnde olctrdm bilmym ozel ne dck bakalmFarkli yerlerde olcturmussunuz makineler farklidir bu kabul degil. Ayni yerde bir sonraki gun tekrar kan verin
Alllah razi olsn.Git canım allah yardımcın olsun
Allah senden de razı olsun canımAlllah razi olsn.
Suan kaçıncı haftadasinÖzelde baktramadm. Ya kdn dgm doktru mu yokmus ne anlamadm simdi ne yapcm
Düşük yapıyorsun. Ama yarın mutlaka aç karnına doğum doktoruna git.ya sana kürtaj yapalım dicek ya da bekle kendi kendine düşsün dicek.sağ sağloim atlatırsın inşallah.Özelde baktramadm. Ya kdn dgm doktru mu yokmus ne anlamadm simdi ne yapcm
Hic bi ihtimal bile yokmuGecmis olsun degerlerin dususe gectikten sonra yukseldigini gormedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?