• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte kanama gecirenler yazsin lutfen

deryaprs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
68
3
86
38
Fransa
arkadaslar ben pariste yasiyorum burda 3 defa tup bebek denedik ama olmadi.bu yaz turkiyede denedik ve sukurler olsun allahima hamileyim.suanda 4 aylik.3 hafta once kanamam oldu cok kan gitti.ama hic agrim yoktu.hemen doktora gittik ve bebegin iyi oldugunu soyledi.gecen hafta kahverengi bir leke geldi.tekrar gittik yine bebegimiz cok iyi.ama benim psikolojim tamamen bozuldu.uyuyamiyorum.surekli ic camasirimi kontrol ediyorum kan varmi diye.cok korkuyorum.5 sene bekledik onu kaybetme dusuncesi bile cok kotu.
boyle sorun yasayan oldumu.allahim bu guzel duyguyu herkese nasip et.

öncelikle gözün aydın hayırlı olsun,,rabbim bebişini sana bağışlasın,,
ben daha o duyguyu tadamadım,,o yüzden sana yardımcı olamıcam,,
ama tr.de nerede yaptırdın canım,,merak ettim

centrum klinik ankara doktorum recai papuccu.harika bir insan tavsiye ederim.orada kaldigim sure icinde herkes cok meemnun kaldi.allh sanada nasip etsin

canım en yakınım bu acıya daha çok yeni kanamyala kaybettim bebeğimi ama benim aşırı ağrım vardı senin öyle bişeyin yokmuş yat dinlen canım sakın bi iş yapma ağrın ve parca yoksa kokrma dinlen sadece

canım bende yeni öğrendim haimel olduğumu pazar gününden beri kanamam var 2 gündürde ağrım var baya kanamayla birlikte ama bugün bhcg yi tekrarladık transferimin 18. günü değerim 548.5 doktorum kanamaya rağmen bebek çok iyi gelişiyor dedi belki tutmayan embriyolar dışarı atılıyor dedi benim de kafam karşık salı günü keseyi görene kadar içim rahat etmiyecekk

canım öncelikle hayırlı olsun benim hamileliğimin ilk üç ayında sürekli kanamam oldu ben de her tuvalete gidişimde korka korka gidiyordum şu an on buçuk aylık bir kızım var senin duygularını çok iyi anlayabiliyorum ama 4 aylık olmuş bundan sonra kolay kolay birşey olmaz içini ferah tut canım inşallah hayırlısıyla kıcağına alırsın bebişini:))

cnm benımde bebeğim şuan 6hafta 5 gunluk... benımde tansferımın 9.gunu kanamam başladı taki geçen hafta çarşambaya kadar devam ettı.. yanı 4kasımda başladı 19 kasıma kadar 15 gun devam ettı ama ben kanamam 16kasımda pazar gunuydu kanama ve ağrı çoğalınca doktoru aradım hemen progestan iğnesı al vurun dedi 17sınde de kontrole gıttım ve ogun de 5haftalıktı allah çok şukur keseyı gorebıldım ama bu pazartesıye kadar sabah akşam progestan iğne vurundum aynı zamanda progestan fıtıl kullandım ve geçen çarşamba kananmam çok şukur sonlandı .. bu pazartesıde kontrolde kalp atışını duydum çok şukur ama hala gunde 1kez progestan ıgneye devam edıyorum bende sen gıbı 5 yıl bekledım çok korkuyorum hala kaybederım dıe ...allah kucağımıza almak nasıp etsın

canım ben de 14. haftada ağrısız 3 gün süren bi kanama geçirdim.sonra 2 hafta boyunca kahverengi olarak devam etti.ilaç kullandım.ama senin yaşadığın psikolojiyi yaşıyorum.kanamdan sonra bir ay geçti en ufak bi akıntı olsa hemen kontrol ediyorum.bne de tam 8 yıl bekledim .rabbim inşallah anne olmayı da nasip eder bizlere.

selam bende hamileliğimde çok büyük kanamalar geçirdim her seferinde hastanede yattım günlerce, plasenta previa teşhisi kondu.çok şükür bebeğimi kucağıma aldım inşallah sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

tüp bebek tedavisi sayesinde ikiz annesi olucam allahım izin verirse inşallah. şu an kandaki test tarihinden 5 hafta geçti. 2 ayrı kese ve kalp atışlarını duydum. ancak sürekli kasıklarıma yıldırım gibi giren ağrılarım ve bu ağğrılar sonrasında her seferinde olmassada minik minik lekelenmeler oluyor. işte bu lekeler ve sancılar düşük yapıcakmısım gibi hissetmeme neden oluyor ve moralim bozuluyor.doktoru arıyorum adetten büyük kanama olmadıkça sorun yok diyor fazla ilgilenmiyor o zaten tüp merkezinin doktoru başka bir doktora gidicemde. o sorun yok desede kan gelmesi bende sıkıntı yaratıyor. bu konu hakkında bilgisi olan varmı bu sancı ve lekeler normami

tüp bebek tedavisi sayesinde ikiz annesi olucam allahım izin verirse inşallah. şu an kandaki test tarihinden 5 hafta geçti. 2 ayrı kese ve kalp atışlarını duydum. ancak sürekli kasıklarıma yıldırım gibi giren ağrılarım ve bu ağğrılar sonrasında her seferinde olmassada minik minik lekelenmeler oluyor. işte bu lekeler ve sancılar düşük yapıcakmısım gibi hissetmeme neden oluyor ve moralim bozuluyor.doktoru arıyorum adetten büyük kanama olmadıkça sorun yok diyor fazla ilgilenmiyor o zaten tüp merkezinin doktoru başka bir doktora gidicemde. o sorun yok desede kan gelmesi bende sıkıntı yaratıyor. bu konu hakkında bilgisi olan varmı bu sancı ve lekeler normami

Progesteron takviyesini arttırman gerekiyor....

canım ilk önce hayırlı olsun diyorum.İşallah sağsağlim kucağına alırsın :)Ben de ilk 3 ayımı kanamayla geçirdim.Artık tuvalete gitmekten korkar olmuştum.Günde 6 tane progestan hapı kullanıyordum.Kanamam azaldıkça dozunuda azalttık çok şükür 9.ayıma girdim :) İşallah sağlıkla kucağıma da alırım.Mümkün olduğunca dinlen ve bol bol su iç!!

Bende de var endol fitil kullandım 3 gün kesildi sonra yine başladı şimdi yok yatman lazım bol su iç yat 5 ay bitene kadar bu rahmin toplanması gereken zaman bazı hastalarda oluyorBir vajinal ultrasonla baktır bende açıklık çıktı şimdi fitillerden sonra kapanıyor.Ama tüp dr baksın onlar anlıyor diğerleri pek yorumlayamıyor.Geçmiş olsun:nazar:

gebelikteki her kanama düşük belirtisi değildir. Bende 3.5 aylık hamileyken küçük çapta bi kanma geçirdim. Ağrısızdı ama çok korkmuştum. Ama Allaha çok şükür bir şey olmadı. Şimdi 33 haftalık olduk. Stres kanamayı tetikliyor. Sakın stres ve üzüntü yapmayın. Rahat olun. Eminim herşey çok güzel olacak.

benimde ilk 3ay hapşırsam kanamam gelirdi.yada kahverengi bir leke.herseferde hastaneye koşardık ama herseyim normal çıkardı.serum verirler dönerdik. sonradan progestan kullanmaya basladım.4.ayın basında kendiliginden kesildi bu ufak kanamalar.
galiba bu hormonun da uzun süre kullanılmaması lazımmış? vucut belli biaydan sonra zaten fazlaca üretmeye baslıyormus. takviyeyi kesmezsende bebek ve anneye zarar veriyormuş.bilemiyorum doktorum öyle soyledi..

Back
X