Canım İnan doktorun iyisin yapmış bak kanaman azalır sancın olmazsa bebeğin tutunur sana ama iğne ilaç şimdiden başlarsa bu sefer düşük bile yapsan seni zorlandırır sen dinlen ayaklarının altına yastık koy ve uzan tuvalet harici kalkma bende 6 haftalık düşük yaptım bir hafta önce ama doktor bunu bile bile iğne ilaç verince gün canım yana yana sancı çektim inş bebeğin tutunur bol dua et Allah yardımcın olsunHayır hiçbişey vermedi ve ne yapmam gerekir dedim bişey yapamayız allaha kalmış dedi
Aynen öyledir. Sen elinden geleni yap dinlen duanı et ve Allah'a tevekkül et nasibinde varsa doğar yoksa cennette seni bekleyecek bir meleğin olur. Hakkı'nda Hayırlısı olsun inşallahHayır hiçbişey vermedi ve ne yapmam gerekir dedim bişey yapamayız allaha kalmış dedi
Bnde doktorma başka bişyi şikayet anlamnda sordğmda tek önemsedği şey kanama oluyor. Yani kanama önemli bişey tabi. Ama ben sadece acil doktryla kalma kendi kadın doktrna git derim en iyi o yönlendirir. Sağlıkla kucağna alırsn inşMerhaba. Yeni üye oldum sitenize. Çok yeni hamileyim henüz 5 haftalik bile değil bugün kanamam oldu adet kanaması renginde. Adet sancısı ve bel ağrısı var. Acile gittik eşimle doktor net bişe söylemedi düşük ihtimali olabilir dedi bir hafta sonra kontrole gel dedi. Acaba düşük yapar miyim. Çok endiseliyim. Napmami onerirsiniz? 1 hafta nasıl geçecek şimdi ? İlk hamileligim. Çok heyecanlıyım ve korkuyorum. . Bebegime bişey olmuş mudur ?
Bugün tekrar kadın doğuma kendi doktoruma geldim kan testi yaptı değerler normalmis kese var ama bebis tam olusmamis 3 haftalik henüz dedi progestan verdi düşük tehlikesi var dedi yat dinle kalkma dedi.Canım bol bol dinlen ayaklarını yukarı kaldır uzan progestan vermedi mi sana
Demiştim sana dimi sakın kalkma bol su iç ilaçlarını düzenli kullan sonrası Allah'a kalmış canım çok küçük dahaBugün tekrar kadın doğuma kendi doktoruma geldim kan testi yaptı değerler normalmis kese var ama bebis tam olusmamis 3 haftalik henüz dedi progestan verdi düşük tehlikesi var dedi yat dinle kalkma dedi.
Bende cok yeni hamileyim. Lekelenmem oldu ama kirmizi seklinde degildi kahverengiydi.dr a gittigimde ilk etapta banada progestan vermedi nedenini de su sekilde acikladi.."eger sagliksiz bi gebelikse ilk etapta düsük seklinde olmasi soz konusuysa ilac vermiyoruz.neticede ya dusecektir yada bebek sagliksiz dogacaktir.. ama ilerleyen zamanlarda bu leke yada kanama devam ediyorsa ve adet kanamasi gibide degilse yani hala gebelik soz konusuysa beta degerleri yukseliyosa o zaman progestan veriyorum." Bende suanda progestan kullanıyorum lekem devam ediyor.kasikta batmalar oluyor.hayirlisi. rabbim nasip etmisse er yada gec bebeklerimiz bizimle olucaktir insallah.Kimyasal da olabilir ultrasonda baktimi kese var dedimi mesela kan testi yapmadimi ilk ona bakmasi lazimdi doktorunun progestan nasil vermez bence baska doktora git
Nasil 3 haftalik ya 4 5 haftada anca kese gorunuyo karnindan bile 3. hafta da görünmesi imkansiz 4 de gorunmeye bile yeni baslarken kimyasal bile olabilir ilkz haftalarda doktor progestan yazmaz benim bildigim kadariyla ben de istedim.banada yazmadi bir hafta bekle adetin gecsin kanaman olmadigi surece vermiyorz dediTeşekkür ederim. Bugün Kadın doğuma gittim kan ve hormon testi yapıldı normal çıktı değerler. Bebeğim 3 haftalikmis kese var ama düşük tehlikesi var dedi progestan verdi yatacan dedi. 10 gün sonra tekrar gel dedi. İnş hersey normal gider. Teşekkür ederim yorumlariniz için. .
3 haftalik degil bence 5 haftaliktur. 3 haftalik hamilelikte kese gorulmez ki. ne alttan ne ustten.Teşekkür ederim. Bugün Kadın doğuma gittim kan ve hormon testi yapıldı normal çıktı değerler. Bebeğim 3 haftalikmis kese var ama düşük tehlikesi var dedi progestan verdi yatacan dedi. 10 gün sonra tekrar gel dedi. İnş hersey normal gider. Teşekkür ederim yorumlariniz için. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?