Hamilelikte kanama tehlikeli mi ?

Benim de ilk gün kanama oldu ama aynı gün geçti sonraki gün kahverengi şeklinde lekelenme oldu. Kese tam belli değil belli belirsiz tam oluşmuş değil dedi. 10 gün sonra kontrole gel dedi kasık ağrısı bende de oluyor zaman zaman. Beta değerine de baktı yükselme olmuş suan 21737 beta degerim bu değere bakarak 3 4 haftalik dedi

Benim değerim 4817 iken 1 aylık dedi normal değerlere baktin mi betahcg nin?Cok yuksek geldi bana bu deger

Selam kızlar benim da ikinci tüp bebek denemem 5 haftalık iken kanama geldi doktor baktı kase var dedi düşebilir yapacak bir şey yok dedi düşerse düşer kalırsa kalır dedi. Tüp bebek merkezi ile görüştüm yat dinlen dedi progestaron arttırdı puroluton depot kullanmıyorum alerji yaptı kullanamıyorum şimdi 8+5 olduk kalp atışını aldık ama kontrolde kanama devam ediyor dedi 3-4 günde bir hafif Pempe leke geliyor kasıklarımda ve belimde Ağrı oluyor sürekli yatıyorum merdiven inip çıkmıyorum ama yine de geliyor na yapacagım bilemedim özellikle da bir şeye üzülsem ya da sinirlensem geliyor hemen

O zaman ne yapıyoruz?Kafaya takmıyoruz.Kendimizi üzmüyoruz.Yorulmuyoruz.

Çok kafa karıştırıcı bunlar ya
21737 ise çok yüksek benim bildiğim.Baska dr a git canım ya.Benim bile içim rahat etmedi.Bu dr lar çok fena zaten.Korkutuyolar bazen gereksiz yere.

Eklentiler

• 20170504_131513.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 89
O zaman ne yapıyoruz?Kafaya takmıyoruz.Kendimizi üzmüyoruz.Yorulmuyoruz.
Keşke öyle yapabilsem ama olmuyor işte.önceki hamileliğim 29 haftalık iken erken dogum sonrası kaybettim bebeğimi şimdi bunun stresi sardı her an bir şey olacak gibi

Keşke öyle yapabilsem ama olmuyor işte.önceki hamileliğim 29 haftalık iken erken dogum sonrası kaybettim bebeğimi şimdi bunun stresi sardı her an bir şey olacak gibi
Bu düşünce ile devam ederseniz kötü.Ben 1 hafta gelisimi geri dediği gün ağladım sonra baktım hastane sitelerine meger 3 hafta gerilige kadar normal olarak kabul ediliyomus.Bosa stres yapmışım. Size gelince kafanızı başka şeylere verin. Klasik müzik aç al eline kalemi korkularını yaz uçup gitsin.Telkin et kendi kendini.Sana senden başkası yardım edemez bu konuda.

Ben 17 haftalikken kanama oldu bildiğin kırmızı kandi. 1 gün hastahanede kaldım ve 1 ay boyunca düşük tehdidim oldugubu soyledi doktor. o günden beri bol su dinlenme ve crinone jel kullaniyorum

Su anda 19 haftalık hamileyim

Merhaba canım. Bende kanama sıkıntısı yaşıyorum 8.haftaya giriyoruz 7+6 bugün. Benin hamileliğin nasıl bi sürecte geçti kanaman ne zaman bitti bilgi verebilirmisin?

Merhaba canım. Bende kanama sıkıntısı yaşıyorum 8.haftaya giriyoruz 7+6 bugün. Benin hamileliğin nasıl bi sürecte geçti kanaman ne zaman bitti bilgi verebilirmisin?
Biraz geç gördüm mesajı öncelikle kusura bakma. Umarım durmuştur Kanama. Benim o süreçte 14. Haftaya kadar devam etmişti kanamam. Önceden erken doğumum olduğum için tedbir amaçlı serklaj yapıldı kanama durduğu zaman 14. Haftada yapılmıştı. Bu süreçte ben sürekli yattım. Bazen ayaklarımın Altına yastık koydum. Benim sonrasında plesenta aşağıda olduğu için 30. Haftalarda da tansiyon problemi olduğu için sürekli yattım doğum yapana kadar. Umarım senin bu kadar zor geçmez. Bu süreçte Progesteron iğne kullandım gün aşırı. 34. Haftada bıraktık iğneyi. Ama dediğimin gibi sürekli yattım ev işleri yemek falan onları annem ve kayınvalide yaptılar hatta banyomu bile annem yaptırdı arada evin içinde dolaşıyordum çünkü son haftalarda yatmaktan her yerim uyuşmaya başlamıştı. Çok şükür sonu güzel oldu. Umarım problemsiz rahat bir gebelik geçirip sağlıkla evladına kavuşursun

A
Anladım canım. Tesekkür ederim. Sen atlatmışsın zorlu olmus biraz. Çok şükür bebeğine kavusmussun. Rabbim sağlıkla bizede nasip eder insallah. Crinone jel kullanıyorm ben suanda

arkadaslar kolay degil hicbir gebelik. ama sunu biliyorum ki doktorum saglikli bebek tutunur yasar eger sagliksizsa vucut kabul etmez dogaya aykiri dedi.. o yuzden sagliklisini dua etmek lazim

Bende gebeliklerinde kanama yaşıyorum ilk 11 12hafta. Hemde ne şiddetli kanamalar. Bu gebeliğimde ne progestan kullandım ne iğne ne crinone jel. Ben bebeğimin tutunacağına inandım.kanama başladığı an yatıyordum uzun bi süre ve duruyordu. Rabbime dua ettim bol bol.kanama alanım vardı ve 12haftanın sonunda bitmişti.Dilerim kanama yaşayan tüm gebeler sağlıkla kucaklasın yavrularını. Her kanama düşükle sonuçlanmıyor bildiğim tek şey bu.

Kızlar herşeyin hayırylısını nasip etsin Rabbim benimde kanamalarım oluyo şuan 9+2 yim bugün uine kanamam oldu her seferinde dr pruloton iğne yapıyodu dr değiştirdim bu sefer yapmadı bebek iyi gelişiyo içerde bi kanama var dedi ama anlam veremiyorum bebek iyi kalp atışları normal yerleşmiş de neden kanama geliyo progestan kullanıyorum ne desek boş hkkımızda hayırlısı olsun

A

Anladım canım. Tesekkür ederim. Sen atlatmışsın zorlu olmus biraz. Çok şükür bebeğine kavusmussun. Rabbim sağlıkla bizede nasip eder insallah. Crinone jel kullanıyorm ben suanda
Tüp bebek olduğu için bende cirinone Jel kullandım12. Haftaya kadar. Hatta günde 2 kere kullanıyordum kanama olunca 3 e çıkarmıştık. Sonrasında iğneye başladık gün aşırı hatta gün aşırı fazla olur diye 3 güne çıkarmıştık ama benim kasılmalarım başlamıştı Onun için gün aşırı olarak davam ettik. Bu arada doktorum Kanamanın genelde 12. Haftaya kadar devam edebileceğini bazen 14. Haftaya kadar süreceğini söylemişti benim 14. Haftaya kadar devam etmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…