- 20 Ocak 2014
- 3.168
- 2.265
- 333
Kızlar merhaba. Çok üzgünüm. Dün akşam çok kötü seyler yaşadım. Kanamam geldi baya. Hemen acile gittik. Düşük tehliken var dedi. Progestan verdi. Bugün de ozele gittik. Doktor kalp atışlarını dinledi. Biz de duyduk. Bebeğin yerinde dedi. Ama nasil kanamam oldu neden düşük tehlikem oldu anliyamadim. Bugun doktora da sordum. Olabilir gebelikte.. Ama suan düşük tehliken yok hiçbir sey görünmüyor dedi. Kafam okdr karisti ki Ben 13 saatlik bir yola çıkacaktım rezervede yaptirmistim. Doktora sordum gidebilir mıyım diye. 4 5 gün gözlemle leke dahi gelirse gitmemen daha iyi olur. Gelmesse gidebilirsin sorun degildedi. Gene gelirse diyye diye o kadar korkuyorum ki
Suan kanamam yok. Dün akşam avucumun ici kadar kanamam olmuştu. Suan da arada bir koyu renkte akintim geliyor. Bej rengi gibi . Benim gibi yaşayanlar akıl verebilir mi. Lütfen: (((((
Suan kanamam yok. Dün akşam avucumun ici kadar kanamam olmuştu. Suan da arada bir koyu renkte akintim geliyor. Bej rengi gibi . Benim gibi yaşayanlar akıl verebilir mi. Lütfen: (((((
Son düzenleme: