7+5 HAFTALIK GEBEYİM KANAMA VAR AMA AĞRI YOK

İşte bana dünde dedi bebeğin çok küçük ve geç döllenme dedi hayırlısı ve sağlıkla gelsinler inşallah ya
Kıyamam ben onlara ya duygulandım 😟 Ben zaten geç yumurtlama yaşamıştım 14. Günde yumurtlama yaşanırken 19 20. Günde yumurtlama oldu bu sebeple biliyordum geç döllenme olduğunu ama böyle doktor da çok küçük deyince insan ister istemez kafaya takıyor.
Ama ilerleyen haftalarda hızla ayına geliyormuş bebişler ya gönlümüzü ferah tutalım inşallah

Kıyamam ben onlara ya duygulandım 😟 Ben zaten geç yumurtlama yaşamıştım 14. Günde yumurtlama yaşanırken 19 20. Günde yumurtlama oldu bu sebeple biliyordum geç döllenme olduğunu ama böyle doktor da çok küçük deyince insan ister istemez kafaya takıyor.
Ama ilerleyen haftalarda hızla ayına geliyormuş bebişler ya gönlümüzü ferah tutalım inşallah
Evet evet ilerleyen haftalarda arayı kapatiyormus benim doktorum da öyle dedi dünkü ultrasonun raporunda net degerlendirilemedi yazıyor yani bu ne demek oluyor sizce

Çok sevindim kardeşinizin adına İnşallah benim de öyle olur sorunsuz bir şekilde bebeğimi sağlıklı büyütüp ve kucağıma alırım ağrım sızım yok işte sadece Bulanık böyle rengi çok soluk kanamam oluyor
progesteronla saglıklı gebelıgın tutunmasına yardım edebılırsın kanamasını durdurursun vesaire ortamını guclendırırsın yanı. ama saglıksız ve dusecekse tutmaz tutulmuyor ılacla engellenmıyor bı yapısal bozukluk varsa demek ıstemıs. o anlamda mucıze beklemeyın dıyor.

progesteronla saglıklı gebelıgın tutunmasına yardım edebılırsın kanamasını durdurursun vesaire ortamını guclendırırsın yanı. ama saglıksız ve dusecekse tutmaz tutulmuyor ılacla engellenmıyor bı yapısal bozukluk varsa demek ıstemıs. o anlamda mucıze beklemeyın dıyor.
Şimdi anladım teşekkür ederim açıklamanız için ama bebegimi kaybettim 😔

Şimdi anladım teşekkür ederim açıklamanız için ama bebegimi kaybettim 😔
cok uzuldum. benım kalp atısı alınmadıgında daha detaylı ultrasonlarla bakılmıstı. oyle tanı koymuslardı. lutfen once bıdaha daha ıyı kontrol edilsin. allahım hayırlı olanı versın :(

cok uzuldum. benım kalp atısı alınmadıgında daha detaylı ultrasonlarla bakılmıstı. oyle tanı koymuslardı. lutfen once bıdaha daha ıyı kontrol edilsin. allahım hayırlı olanı versın :(
3 doktor gezdik özel en iyi ultrasona girdim ama hepsi aynı seyi söyledi

İlk düşüğüm sonrası gebelikte doktorum kan ilacı vermişti sağlıklı ama düşük tekrarlanmasın diye önlem demişti. Doktoruna bir danış belki faydası var ise verebilir

Back
X