• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7+5 HAFTALIK GEBEYİM KANAMA VAR AMA AĞRI YOK

Şimdi anladım teşekkür ederim açıklamanız için ama bebegimi kaybettim 😔
Çok geçmiş olsun kendinizi çok hırpalamayın ilk gebelikte yaygın bir durum ben de 8. Haftada kalp atışı alamamıştım 9. Haftada kürtaj olmuştum umutsuzdum 2 regl sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim kalp atışı da var çok şükür sağlıksız bir embriyoysa vücüt daha sağlıklı bir bebek için onu atıyor doğal bir süreç bu vücudunuz hamileliği tattı bir sonraki daha sağlıklı bir şekilde gelecektir 🙏

Çok geçmiş olsun kendinizi çok hırpalamayın ilk gebelikte yaygın bir durum ben de 8. Haftada kalp atışı alamamıştım 9. Haftada kürtaj olmuştum umutsuzdum 2 regl sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim kalp atışı da var çok şükür sağlıksız bir embriyoysa vücüt daha sağlıklı bir bebek için onu atıyor doğal bir süreç bu vücudunuz hamileliği tattı bir sonraki daha sağlıklı bir şekilde gelecektir 🙏
Doktorum da ayni şeyleri söyledi Allah razı olsun teşekkür ederim 🌸

Kanama alani olsa da korkmayin benim kanama alanim var mesela aktif kanamam yok, kanama alani olup kendi kendine gecen cok kisi var doktor endiselenmememi soyledi bana da
Merhaba ben bugün 7+3 kalp atışını duyduk çok şükür bebekte kalp atışıda iyi benim çift rahmim var bebek olmayan rahimde kanama alanı gördü doktor ama benim herhangi bi kanamam leke va hiç olmadı çok korkuyorum sizin nasıl geçiyor

Merhaba ben bugün 7+3 kalp atışını duyduk çok şükür bebekte kalp atışıda iyi benim çift rahmim var bebek olmayan rahimde kanama alanı gördü doktor ama benim herhangi bi kanamam leke va hiç olmadı çok korkuyorum sizin nasıl geçiyor
Ne guzel tebrik ederim💞 benim ayni cumartesi kontrole gidecegim bakalim kanama alani ne durumda gorucem, aktif kanamam yok

Back
X