insaallah ya hafta ici gel dedi igneden oolamazmi cnku onun oncesinde hicbirseyim yoktuDüşük yapıyo olabilirsin canım ağrı kanamaya eşlik ettiğinde düşük riski maalesef ki artıyor bence yarın beklemeden doktora git ultrasonla bakılsın bebek yerindeyse progestana devam et,sırt üstü hiç kalmadan istirahat et,ev işi fln yapma,sadece tuvalet ihtiyacın için kalk,ilişkiye girme ve morelini yüksek tutinşallah atlatırsın
tesekkur ederim sagolunHafif olarak başlayan kanama artmış iğne buna sebep olmaz aksine rahim duvarını kalınlaştırıp bebeğin tutunmasını saglar
merhaba gecen sali gunu doktora gittim 3haftalik hamile oldgumu soyledi kanda cikti bugun hafif bir kanamam oldu doktora gittim igne ve hap verdi igneden sonra kanamam artti ve devamli geliyo asirida agrim var sizce ne olabilir doktor net bisey soylemedi
benim azaldi dun kan degerim 239 a dusmustu bugun 484 e cikti dusukten supheleniyorlar hala bianda dusmesi bianda yukselmesi dis gebelikte olabilir dedi bilmiyorm yaaMerhabalar aynı bu durumu ben de yaşıyorum. Dün kahverengi kanama nedeniyle gittim doktora kese göründü ama düşük riski olabilir diye iğnr ve hap verildi onları kullandıktan sonra kanama ağrılı bi şekilde kırmızıya döndü. Dünden beri de halen kanamam fazla. Siz de son durum nasıl?
insallah bizimde duzelir hayirli haberler alirizCanim benimde 3. Hafta sonunda 3-4 damla kanamam olmustu doktor normal demisti ama ben kendimi kötü hissetttigim icin progesteron düşük önleyici istedim hap olanı kullanmadim yani kullanimi cok zor vajinadan. Oral yoldan almak da pek işe yaramıyor ben jel olani kullanmistim cok şükür su ana kadar hic olmadi
benim azaldi dun kan degerim 239 a dusmustu bugun 484 e cikti dusukten supheleniyorlar hala bianda dusmesi bianda yukselmesi dis gebelikte olabilir dedi bilmiyorm yaa
Diş gebelik olma ihtimali çok yüksek çünkğ bende bundan 5 sene önce benzer şeyler yaşamıştım lütfen sık sık kan kontrollerini yaptır ve doktorun hangi yolu izlemek istiyorsa mutlaka dinle çünkü dış gebelik aşırı tehlikelibenim azaldi dun kan degerim 239 a dusmustu bugun 484 e cikti dusukten supheleniyorlar hala bianda dusmesi bianda yukselmesi dis gebelikte olabilir dedi bilmiyorm yaa
Degerin düşüp cikmasi iyi degil canim. Benimki hep yükseldibenim azaldi dun kan degerim 239 a dusmustu bugun 484 e cikti dusukten supheleniyorlar hala bianda dusmesi bianda yukselmesi dis gebelikte olabilir dedi bilmiyorm yaa
bugunde gittim kan sonucu.u bekliyorum artik ya hayrlisi rabbim ne yazdiysa o olur napalim elden gelen bisey yokDiş gebelik olma ihtimali çok yüksek çünkğ bende bundan 5 sene önce benzer şeyler yaşamıştım lütfen sık sık kan kontrollerini yaptır ve doktorun hangi yolu izlemek istiyorsa mutlaka dinle çünkü dış gebelik aşırı tehlikeli
amin insaallah yaaaDualarimiz seninle arkadasim. Rabbim.hayirlara cikarttsin
Aldin mi sonucunu canimamin insaallah yaaa
aldim canim 254 de dusmus ac karnina yapmistim bi etkisi varmidir ya psikolajim bozuldu artik ne olucaksa olsun canim yaniyo uzuluyrm bu yarada yanimda oldgunuz icin tesekkur edeerim en yakinimdakiler bile bu kadar.yapmadiAldin mi sonucunu canim
Yok canım aç tokla alakası yok inşallah değerin bir daha yükselmeden tamamen kendiliğinden düşer. Kanamam ne durumda ?aldim canim 254 de dusmus ac karnina yapmistim bi etkisi varmidir ya psikolajim bozuldu artik ne olucaksa olsun canim yaniyo uzuluyrm bu yarada yanimda oldgunuz icin tesekkur edeerim en yakinimdakiler bile bu kadar.yapmadi
Yok kuzum aclikla ilgisi falan yok doktorun bisey demedi mialdim canim 254 de dusmus ac karnina yapmistim bi etkisi varmidir ya psikolajim bozuldu artik ne olucaksa olsun canim yaniyo uzuluyrm bu yarada yanimda oldgunuz icin tesekkur edeerim en yakinimdakiler bile bu kadar.yapmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?