Hamilelikte kanama

Seln1903

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2020
797
860
18
30
Kızlar merhaba sinirimden oturcam ağlıcam simdi. Testlerim pozitif cıktı yarn da dr gitcektm ama bugun kanamam oldu rengi koyu kırmızı acilde kan verdim 2 saat sonra cıkcak. Sancılarm var afedersiniz wc ye gidiyorum orda kan geliyo sadece neden oluyor bu ya düsük olabilir mi ya da yerleşme gibi bi kanama yasamadm o olabilir mi ?

Kanaman devam ediyor mu

Herşey olabilir bunu bilemeyiz doktora gitmelisin allah yardımcın olsun 🙁

Ne kadarlık hamilesiniz?
Canm daha bu hafta ogrendim ben adet gunlerimde duzensz oldugu icin tam haftasini bilmiyorum . Sali kontrolle gittgmde cok erken falan demişti :/ bilmiyorum bu kan nerden çıktı demin de parca gibi bisey geldi ya düsük olsa agridan kanamadan duramam heralde .

Salı verdigimde 533 çıkmıştı dr yine ver bakalm demisti araya 23 nisan grdi acile gittm ultrsndan baktı sadece kan almadı rahmn kalıslasms buyuk ihtimalle pzrtsi keseni gorursn demişti ama bugun boyle kan geldi bildigin adet kanı gibi .

Salı verdigimde 533 çıkmıştı dr yine ver bakalm demisti araya 23 nisan grdi acile gittm ultrsndan baktı sadece kan almadı rahmn kalıslasms buyuk ihtimalle pzrtsi keseni gorursn demişti ama bugun boyle kan geldi bildigin adet kanı gibi .
seni üzmek istemem ama düşükte yapıyor olabilirsin inşallah öyle bişey değildir sonuçlarından belli olucak artık

İnşallah canım nezaman çıkıcak sonucun
Canm benim cevap verdigin ilgilendigin icin tesekkur ederm. Kanama olmasi normal dedi değerim 2000 bin lerde cikms ultrasndan da daha once gormemistm kucuk bi kese gorundu dedi poliklgne gitmemi soyledi hafta icersnde sukur suan korkulcak bi durum yok

Bide prgstan mi ne bi illac verdi heralde kanama icin tam bise demedi allaha sukur kanama oldugu halde hersey yolunda icim rahatladi
Benim de ilk gebeligimde daha kese yokken kanamam vardı. 26.haftaya kadar sürdü. Hep dikkat ettim, yatarak geçirdim. Sende ilacını iç mutlaka ve bol bol dinlen. Eğilme, uzanma, ağır kaldırma sadece yat.

Bide prgstan mi ne bi illac verdi heralde kanama icin tam bise demedi allaha sukur kanama oldugu halde hersey yolunda icim rahatladi
Hadi gözün aydın olsun canım evet düşük tehlikesi için vermiştir çok yorma kendini bol bol dinlen inşallah atlatıcaksın 🙏

Back
X