- 26 Ağustos 2021
- 10
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi sevecenler
-
Bu arada progestan iğne verdi hemen yaptırdım ve hap verdihayırlı akşamlar hanımlar, 6 haftalık hamileyim bugün bir anda kahverengi akıntı geldi hemen doktora gittim alttan muayeneyle bebeği gördü fakat daha çok küçük bide kesenin diğer yarısı siyah olması lazım “benimki beyazdı” dedi betahcg istedi o da çok düşük çıktı “416” sanırım şu an düşük yapıyosunuz dedi lavaboya gittiğimde pıhtılı kanlar gelmeye başladı hala da çok az geliyor sizce düştü mü bebeğim
hayırlı akşamlar hanımlar, 6 haftalık hamileyim bugün bir anda kahverengi akıntı geldi hemen doktora gittim alttan muayeneyle bebeği gördü fakat daha çok küçük bide kesenin diğer yarısı siyah olması lazım “benimki beyazdı” dedi betahcg istedi o da çok düşük çıktı “416” sanırım şu an düşük yapıyosunuz dedi lavaboya gittiğimde pıhtılı kanlar gelmeye başladı hala da çok az geliyor sizce düştü mü bebeği
Doktorunuz hakkı sanırımhayırlı akşamlar hanımlar, 6 haftalık hamileyim bugün bir anda kahverengi akıntı geldi hemen doktora gittim alttan muayeneyle bebeği gördü fakat daha çok küçük bide kesenin diğer yarısı siyah olması lazım “benimki beyazdı” dedi betahcg istedi o da çok düşük çıktı “416” sanırım şu an düşük yapıyosunuz dedi lavaboya gittiğimde pıhtılı kanlar gelmeye başladı hala da çok az geliyor sizce düştü mü bebeğim
Verdiği hapı sabah akşam içsem bebeğim tutunur muBüyük ihtimal doktorunuz haklı geçmiş olsun şimdiden
Canm üzülmeni istemem ama düşük başladıysa hap iğne fayda etmiyor maalesef;(ama her kanama da düşük değildir.lakin senin hcg düşüşe geçmiş artışta olsaydı bir ümit tutunurdu.Allah gönlüne göre versinVerdiği hapı sabah akşam içsem bebeğim tutunur mu
İnşallah tutunur ama o bir tarafı beyazdı olayı kafamı karıştırdı. Sağlıksız bir hamilelik geçirmektense bir sonraki bebişiniz daha sağlıklı olurVerdiği hapı sabah akşam içsem bebeğim tutunur mu
İnşallah bana dua edin nolur çok kötüyüm sabahtan beri gözlerim ağlamaktan o kadar ağrıyor ki ne yapsam dindiremiyorum ağlamayı peki şimdi nolacak bebekle birlikte kese nasıl çıkacakİnşallah tutunur ama o bir tarafı beyazdı olayı kafamı karıştırdı. Sağlıksız bir hamilelik geçirmektense bir sonraki bebişiniz daha sağlıklı olur
6 haftalıksa zaten kese 2-3 cm bile geçmez adet ile birlikte atılır. İlk hamileliğin mı? Istatiklere göre ilk gebelikte düşük riski %20ymişİnşallah bana dua edin nolur çok kötüyüm sabahtan beri gözlerim ağlamaktan o kadar ağrıyor ki ne yapsam dindiremiyorum ağlamayı peki şimdi nolacak bebekle birlikte kese nasıl çıkacak
6 haftalıksa zaten kese 2-3 cm bile geçmez adet ile birlikte atılır. İlk hamileliğin mı? Istatiklere göre ilk gebelikte düşük riski %20ymiş
Morfolojik bozukluk varsa vücut kabul etmiyor atıyormuş. Hayırlısı olsun Allah sağlıklı bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet ilk hamileliğim daha geçen hafta bugün gittim doktora hcg değerim iyi çıktı her şey yolunda dedi 7.haftama randevu vermişti o zaman keseyi görürüz dedi bugün de hiç ağrım yoktu ilk lekelenmeyle başladı sonra kanama geldi nasıl hemen birden oldu bizde anlamadık o kadar da dikkat ediyordum
İnşallah çok sağolun Allah razı olsunMorfolojik bozukluk varsa vücut kabul etmiyor atıyormuş. Hayırlısı olsun Allah sağlıklı bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben 3 kez düşük yaptım kahverengi leke ardina kırmızıya dönüyorsa düşük yapıyorsun amacım seni üzmek değil cnm ama betan düşmüşse vücut gebeliği sonlandiroyorEvet ilk hamileliğim daha geçen hafta bugün gittim doktora hcg değerim iyi çıktı her şey yolunda dedi 7.haftama randevu vermişti o zaman keseyi görürüz dedi bugün de hiç ağrım yoktu ilk lekelenmeyle başladı sonra kanama geldi nasıl hemen birden oldu bizde anlamadık o kadar da dikkat ediyordum
Size de çok geçmiş olsunBen 3 kez düşük yaptım kahverengi leke ardina kırmızıya dönüyorsa düşük yapıyorsun amacım seni üzmek değil cnm ama betan düşmüşse vücut gebeliği sonlandiroyorgeçmiş olsun rabbim gönlüne göre versin
Aminn cnm rabbim haylisini versin benim kayiplarimim sebebi pıhtılaşma çıktı bende ilk 6 haftalık, ikincisi 10 haftalık üçüncüsü 14 haftalık bebek kayiplarim bu süreci atlatinca mutlaka genetik test yaptır ihmal etme cnm rabbim birdaha yaşatmasınSize de çok geçmiş olsunçok üzücü bir şey rabbim kimsenin başına vermesin çok sağolun
Genetik test nasıl oluyor peki şu an bebeğin var mı yoksa rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eylesinAminn cnm rabbim haylisini versin benim kayiplarimim sebebi pıhtılaşma çıktı bende ilk 6 haftalık, ikincisi 10 haftalık üçüncüsü 14 haftalık bebek kayiplarim bu süreci atlatinca mutlaka genetik test yaptır ihmal etme cnm rabbim birdaha yaşatmasın
Aminn cnm bnm henüz yeni yeni atlatiyorum en son kaybım 5 ay önce idi araştırma hastanesinde genetik laboratuvar da test yaptırmak istediğinizi söylemeniz yeterliAminn cnm rabbim haylisini versin benim kayiplarimim sebebi pıhtılaşma çıktı bende ilk 6 haftalık, ikincisi 10 haftalık üçüncüsü 14 haftalık bebek kayiplarim bu süreci atlatinca mutlaka genetik test yaptır ihmal etme cnm rabbim birdaha yaşatmasın
Genetik test nasıl oluyor peki şu an bebeğin var mı yoksa rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eylesin
Teşekkür ederim çok sağolunAminn cnm bnm henüz yeni yeni atlatiyorum en son kaybım 5 ay önce idi araştırma hastanesinde genetik laboratuvar da test yaptırmak istediğinizi söylemeniz yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?