• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lincold

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Merhaba bilgisi olan lütfen yazsın en son reglim 30 ekim bir çok test yaptım ve negatif çıktı 15 gün önce bi daha test yaptım pozitif hemen doktor randevusu aldım ama dün gece kanamam oldu dünde. Önce hafif pembemsi bi kanama akıntı vardı dün gece yoğun bi kanama oldu ve kasıkları da ağrı hissettim biraz pıhtılı değil düz kan kan testi vajinal ultrasyon yapıldı kan testlerimde herşey normal hamile gözüküyorum hormonlarım falan düzenli ama ultrasyonda bebek gözükmedi doktor hamile değilsin diyemem çok erken olduğu için de bebek gözükmüyor olabilir dedi küçük kan pıhtısı olarak da gözükebilir durabilir dedi ama ben çok korkuyorum bu durumu yaşayan var mı aranızda düşük mü yaptım anlamadım doktor 4 5 gün sonra tekrar kan testi yapıcaz dedi böyle kanaması olup da hamileliği devam eden var mı lütfen cevaplarsanız sevinirim düzenleme yapıyorum bugün kırmızı kanama olmadı koyu kahverengi siyaha dönük bi kanama oldu peçeteyle silince geliyor o da

Son düzenleme:
Merhaba en son reglim 30 ekim bir çok test yaptım ve negatif çıktı 15 gün önce bi daha test yaptım pozitif hemen doktor randevusu aldım ama dün gece kanamam oldu dünde. Önce hafif pembemsi bi kanama akıntı vardı dün gece yoğun bi kanama oldu ve kasıkları da ağrı hissettim biraz pıhtılı değil düz kan kan testi vajinal ultrasyon yapıldı kan testlerimde herşey normal hamile gözüküyorum hormonlarım falan düzenli ama ultrasyonda bebek gözükmedi doktor hamile değilsin diyemem çok erken olduğu için de bebek gözükmüyor olabilir dedi küçük kan pıhtısı olarak da gözükebilir durabilir dedi ama ben çok korkuyorum bu durumu yaşayan var mı aranızda düşük mü yaptım anlamadım doktor 4 5 gün sonra tekrar kan testi yapıcaz dedi böyle kanaması olup da hamileliği devam eden var mı lütfen cevaplarsanız sevinirim
Pozitif gördükten 2 gün sonra değerleriniz iki katı artımı şuan amca kan da belli olur düşüp düşmediği

Merhaba bilgisi olan lütfen yazsın en son reglim 30 ekim bir çok test yaptım ve negatif çıktı 15 gün önce bi daha test yaptım pozitif hemen doktor randevusu aldım ama dün gece kanamam oldu dünde. Önce hafif pembemsi bi kanama akıntı vardı dün gece yoğun bi kanama oldu ve kasıkları da ağrı hissettim biraz pıhtılı değil düz kan kan testi vajinal ultrasyon yapıldı kan testlerimde herşey normal hamile gözüküyorum hormonlarım falan düzenli ama ultrasyonda bebek gözükmedi doktor hamile değilsin diyemem çok erken olduğu için de bebek gözükmüyor olabilir dedi küçük kan pıhtısı olarak da gözükebilir durabilir dedi ama ben çok korkuyorum bu durumu yaşayan var mı aranızda düşük mü yaptım anlamadım doktor 4 5 gün sonra tekrar kan testi yapıcaz dedi böyle kanaması olup da hamileliği devam eden var mı lütfen cevaplarsanız sevinirim düzenleme yapıyorum bugün kırmızı kanama olmadı koyu kahverengi siyaha dönük bi kanama oldu peçeteyle silince geliyor o da
Kimyasal gebelik canım benimde böyle oldu

Kimyasal gebelik gibi duruyor kanama olması iyi değil zafen değer düşmeye başlayınca kanama oluşuyor

Kimyasal gebelik gibi duruyor kanama olması iyi değil zafen değer düşmeye başlayınca kanama oluşuyor
Düşük yaptım 10 gün falan oldu bu kanamadan olduktan 2gün sonra normal adet kanamasıdan daha fazlası oldu ve acile gittik düşük yaptığımı annein vücudu kendini temizliyor dediler

Çok geçmiş olsun benımdd aynı önce 1gunluk kanama sonra kahverengi bir peçete kadar bi akıntı. Sizin kanamanız çok muydu kaç gün sürdü???

Çok geçmiş olsun benımdd aynı önce 1gunluk kanama sonra kahverengi bir peçete kadar bi akıntı. Sizin kanamanız çok muydu kaç gün sürdü???
Sağolun 2-3 gün kahve rengi pembe akıntım oldu sonra kanam başladı doktora gittikten sonra 1gün geçti tekrar kanama ve pıhtı geldi tekrar acile gittiğimde düşük yaptığımı öğrendim ilk kanamadan itibaren 16 gün sürdü kanamam

Sağolun 2-3 gün kahve rengi pembe akıntım oldu sonra kanam başladı doktora gittikten sonra 1gün geçti tekrar kanama ve pıhtı geldi tekrar acile gittiğimde düşük yaptığımı öğrendim ilk kanamadan itibaren 16 gün sürdü kanamam
Öncelikle geçmiş olsun beta değerleriniz sırasıyla nasıldı ?

Progestan iğne vurdunuzmu lekeleme geldiyse vurması lazi.gecmis olsun 😔

Back
X