hamilelikte karın ve gögus çatlakları ıcın ne yapmalıyım????

nazlikizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
169
2
68
Bartın
merhaba arkadaslar 13 haftalık hamileyim..karnımda catlaklar meydana geldı annem vazelin al kullan dedı bende eczaneye gıttım yardımm ıstedım onerebıleceklerı marka ve krem sordum talya cilt çatlagını önleyıcı bitkisel yağlar dıye bısey vardı onu aldım vazelınde aldım dun kullandım sızce ne yapmam gerekıyor arkadaslar yardımın eddiiinnn

badem veya susam yağını öneriyorlar genelde. bende 16 haftalık hamileyim. henüz çatlak falan yok ama karnım çıkmaya başladı hafif. bende bu yağları kullanacağım

Elancyl'in bu kremini tavsiye ederim.
Ben şahsen göğüs kremini kullanıyorum ve çok memnunum.
Fiyat olarak piyasadaki diğer bir çok üründen pahalı olabilir.
Fakat kesin sonuç için, güvenilir marka ve güvenilir sonuç alacaksınızdır... :34:

Elancyl Prevention Vergetures (1 kutu 150ml)
Çatlakların önlenmesine ve yeni başlayan çatlakların görünümünün hafiflemesine yardımcı olan bir üründür.Deniz kaynaklı ekstreler ve aspir yağı cildin beslenmesine yumuşaklık kazanmasına ve direncinin artmasına yardımcı olur.Kolay Emilen yapısı ile cildin nemlenmesine yardımcı olur.

Çatlakların görünümünü hafifletmek için , ergenlik döneminde, Önemli kilo değişimlerinde,Hamilelik durumunda (Hamileliğin dördüncü ayından itibaren) uygulanabilir.
Azaltmaya yardımcı yardımcı olmak için çatlakların belirdiği andan itibaren uygulanmaya başlanır
Kullanım Şekli: Karın,göğüs,baldır-kalça gibi vücut bölgerine günde 1-2 kez uygulanır. (Emzirme Sırasında Göğüs uçlarına sürmemelisiniz
Paraben içermez Alerji riskini en aza indirmek için test edilmiştir.
Epidermisin Üst tabakaları
Dermotolojik kontrol altında Test Edilmiştir. Fransız malıdır.

Son düzenleme:
Back
X