hamilelikte karni asagid olan var mi arkadaslar acil yazarsaniz ekliyorum 30 haftalik hamileyim :(((

gizem23

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2014
39
0
11
34
arkadaslar lutfen yazin :( 30 haftalik hamileyim karnim cok adagida hatta bir tane kadin karnin asagi inmis dogumun yaklasti mi bile dedi cok korkuyorum sizlerin nasildi:(

arkadaslar lutfen yazin :KK43: 30 haftalik hamileyim karnim cok adagida hatta bir tane kadin karnin asagi inmis dogumun yaklasti mi bile dedi cok korkuyorum sizlerin nasildi:KK43:
canım sen söyleyince ben de inceledim de benim de aşağıya doğru bakıyor hafiften. ya bence sen başkalarına bakma bana 9. ayında mısın diyen oluyor sonra 4-5 aylık mısın diyen oluyor. o yüzden teyzeleri pek dinleme böyle konularda. olumlu söylediklerini al:D en iyisi sen doktoruna sor. ben perşembe günü gideceğim doktora ben de soracam aklıma düşürdün şimdi... :)

bana 3gün içinde doğurursun çorba ye demişlerdi ...:) 70gün sonra doğurdum.

Bana da cok soyleyen oluyo.ama kasilmalarim az...doktorum da bisey demiyo...takma kafana...Benim annem bile dogumun cok erken olacagini dusunuyo...ilk basta korkuyodum bende ama sagolsun doktorum.

karnı düşmüş bebek aşağı inmiş geliyor falan deniyor dıştan bakıp..
benim karnım değil aşağıya gökyüzüne bakıyordu doğurduğumda :)
takılmayın doktor ne diyorsa o..
hiç tanımadığım insanlar yolda "erkek bu erkekkkk" diye bağırıyorlardı..
ay kocaman göbeğin var ikiz bu diyenler..
ultrason gözlü teyzelere hiç takılma :)

canım sen söyleyince ben de inceledim de benim de aşağıya doğru bakıyor hafiften. ya bence sen başkalarına bakma bana 9. ayında mısın diyen oluyor sonra 4-5 aylık mısın diyen oluyor. o yüzden teyzeleri pek dinleme böyle konularda. olumlu söylediklerini al:D en iyisi sen doktoruna sor. ben perşembe günü gideceğim doktora ben de soracam aklıma düşürdün şimdi... :)

Canim birsey sorucam konuyla alakasiz olucak ama :) ben 15 haftalik hamileyim bu hafta 16 olucak , hala karnim.cikmadi cok cok az cikmis yumurta gibi zaten zayiftim gobegin erken.cikar dediler ama.hala yok:)
Ve bebegin hareketlerini ne zaman hissetin?

arkadaslar gunaydin yazdiginiza cok sevindim evet sinemcim banada annem erken olacak diyor doktor kontorulum ekimin 10unda ama aklim cok karisik cokda korkuyorum cunku bebegim 30 haftalik ve 1240 kilosu daha :(

Canim birsey sorucam konuyla alakasiz olucak ama :) ben 15 haftalik hamileyim bu hafta 16 olucak , hala karnim.cikmadi cok cok az cikmis yumurta gibi zaten zayiftim gobegin erken.cikar dediler ama.hala yok:)
Ve bebegin hareketlerini ne zaman hissetin?
Canım illa kocaman karnın olacak diye bir şey yok. iç karnın genişse çok büyümez karnın. tam olarak ilk ne zaman hissettiğimi hatırlamıyorum ama sanırım 5. ayda hissettim. böyle içinde 100,000 baloncuk patlıyor gibi oluyor:D

canım ya ben mesela çok yukarda taşıdım oğlumu ablamında çok aşağıdaydı kişiden kişiye bebekten bebeğe değişir bunlar çok takma sen kafana hem daha erkenmiş

evet karninin buyuk yada kucuk olmasina takilma vu zamanlarda buymeye baslar arkadaslar kac haftaliksin bebislerin kilosu nasil

evet annona
canım ya ben mesela çok yukarda taşıdım oğlumu ablamında çok aşağıdaydı kişiden kişiye bebekten bebeğe değişir bunlar çok takma sen kafana hem daha erkenmiş
canim cok tesekkur ederim insallah benim minik kizim aceleci davranmaz 34 u bir gecsekAllahin izniyle 34 haftada ciger gelisimi tamamlaniyor ya korkuyorm vallahi stresden dogum olacak diye korkuyorum

evet annona

canim cok tesekkur ederim insallah benim minik kizim aceleci davranmaz 34 u bir gecsekAllahin izniyle 34 haftada ciger gelisimi tamamlaniyor ya korkuyorm vallahi stresden dogum olacak diye korkuyorum
işte böyle zamanlarda herkesi kafaya takmamak gerek benim karnımı görseydin 3üz doğuracak gibiydim doğumdan sonra bile sen daha doğum yapmadınmı diyolardı :)

arkadaslar lutfen yazin :KK43: 30 haftalik hamileyim karnim cok adagida hatta bir tane kadin karnin asagi inmis dogumun yaklasti mi bile dedi cok korkuyorum sizlerin nasildi:KK43:
Canım benim karnım çok aşağıda üstelik bebekte 28 haftalıkken döndü 34 haftalıkkende tamamen aşağıya indi doktorun dediği önemli doktor bebek dönmüş aşağı inmiş derse zaten yapman gerekenlerinde bilgisini veriyor

işte böyle zamanlarda herkesi kafaya takmamak gerek benim karnımı görseydin 3üz doğuracak gibiydim doğumdan sonra bile sen daha doğum yapmadınmı diyolardı :)
canim karnin mi cok buyuktu kac kilo aldin ya bu insanlari hic anlamiyorum ya boylr kafamizi karistiyorlar ya mesela ben kimseye asla yorum yapmam ki bu hamilelik cok hassan bir donem :( cok korkuyorum bebegimde biraz da kucuk 29+5 de 1240 di

Canım benim karnım çok aşağıda üstelik bebekte 28 haftalıkken döndü 34 haftalıkkende tamamen aşağıya indi doktorun dediği önemli doktor bebek dönmüş aşağı inmiş derse zaten yapman gerekenlerinde bilgisini veriyor
canim peki kac haftalik dogdu bebisin sen neler yaptin kafama cok takiyorum kontrolum ekimin 10unda ya

canim
pardon dogum yapmadin heralde suan kax haftaliksin cnm

canim peki kac haftalik dogdu bebisin sen neler yaptin kafama cok takiyorum kontrolum ekimin 10unda ya
Daha doğmadı canım doktorum kalkmamamı iş yapmamamı söyledi 3 hafta daha dayansın diye 1 haftası gitti zaten 2 haftayıda gectikmi zaten doğarsa da doğar o zaman ben zaten baslıcam yürümeye gezmeye doğsun diye korma iş yapma yiyip içip yatıcaksın bana öyle dedi doktorum 35 olucaz yarın

canim karnin mi cok buyuktu kac kilo aldin ya bu insanlari hic anlamiyorum ya boylr kafamizi karistiyorlar ya mesela ben kimseye asla yorum yapmam ki bu hamilelik cok hassan bir donem :KK43: cok korkuyorum bebegimde biraz da kucuk 29+5 de 1240 di
bebeğinin kilo almasını istiyorsan da canım günde 3 ceviz 1 haslanmış patates muz kaşar peynir tüketmelisin

Back
X