Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sen söyleyince ben de inceledim de benim de aşağıya doğru bakıyor hafiften. ya bence sen başkalarına bakma bana 9. ayında mısın diyen oluyor sonra 4-5 aylık mısın diyen oluyor. o yüzden teyzeleri pek dinleme böyle konularda. olumlu söylediklerini alarkadaslar lutfen yazin30 haftalik hamileyim karnim cok adagida hatta bir tane kadin karnin asagi inmis dogumun yaklasti mi bile dedi cok korkuyorum sizlerin nasildi
![]()
bana 3gün içinde doğurursun çorba ye demişlerdi ...:) 70gün sonra doğurdum.
canım sen söyleyince ben de inceledim de benim de aşağıya doğru bakıyor hafiften. ya bence sen başkalarına bakma bana 9. ayında mısın diyen oluyor sonra 4-5 aylık mısın diyen oluyor. o yüzden teyzeleri pek dinleme böyle konularda. olumlu söylediklerini alen iyisi sen doktoruna sor. ben perşembe günü gideceğim doktora ben de soracam aklıma düşürdün şimdi... :)
Canım illa kocaman karnın olacak diye bir şey yok. iç karnın genişse çok büyümez karnın. tam olarak ilk ne zaman hissettiğimi hatırlamıyorum ama sanırım 5. ayda hissettim. böyle içinde 100,000 baloncuk patlıyor gibi oluyorCanim birsey sorucam konuyla alakasiz olucak ama :) ben 15 haftalik hamileyim bu hafta 16 olucak , hala karnim.cikmadi cok cok az cikmis yumurta gibi zaten zayiftim gobegin erken.cikar dediler ama.hala yok:)
Ve bebegin hareketlerini ne zaman hissetin?
canim cok tesekkur ederim insallah benim minik kizim aceleci davranmaz 34 u bir gecsekAllahin izniyle 34 haftada ciger gelisimi tamamlaniyor ya korkuyorm vallahi stresden dogum olacak diye korkuyorumcanım ya ben mesela çok yukarda taşıdım oğlumu ablamında çok aşağıdaydı kişiden kişiye bebekten bebeğe değişir bunlar çok takma sen kafana hem daha erkenmiş
işte böyle zamanlarda herkesi kafaya takmamak gerek benim karnımı görseydin 3üz doğuracak gibiydim doğumdan sonra bile sen daha doğum yapmadınmı diyolardı :)evet annona
canim cok tesekkur ederim insallah benim minik kizim aceleci davranmaz 34 u bir gecsekAllahin izniyle 34 haftada ciger gelisimi tamamlaniyor ya korkuyorm vallahi stresden dogum olacak diye korkuyorum
Canım benim karnım çok aşağıda üstelik bebekte 28 haftalıkken döndü 34 haftalıkkende tamamen aşağıya indi doktorun dediği önemli doktor bebek dönmüş aşağı inmiş derse zaten yapman gerekenlerinde bilgisini veriyorarkadaslar lutfen yazin30 haftalik hamileyim karnim cok adagida hatta bir tane kadin karnin asagi inmis dogumun yaklasti mi bile dedi cok korkuyorum sizlerin nasildi
![]()
canim karnin mi cok buyuktu kac kilo aldin ya bu insanlari hic anlamiyorum ya boylr kafamizi karistiyorlar ya mesela ben kimseye asla yorum yapmam ki bu hamilelik cok hassan bir donemişte böyle zamanlarda herkesi kafaya takmamak gerek benim karnımı görseydin 3üz doğuracak gibiydim doğumdan sonra bile sen daha doğum yapmadınmı diyolardı :)
canim peki kac haftalik dogdu bebisin sen neler yaptin kafama cok takiyorum kontrolum ekimin 10unda yaCanım benim karnım çok aşağıda üstelik bebekte 28 haftalıkken döndü 34 haftalıkkende tamamen aşağıya indi doktorun dediği önemli doktor bebek dönmüş aşağı inmiş derse zaten yapman gerekenlerinde bilgisini veriyor
pardon dogum yapmadin heralde suan kax haftaliksin cnmCanım benim karnım çok aşağıda üstelik bebekte 28 haftalıkken döndü 34 haftalıkkende tamamen aşağıya indi doktorun dediği önemli doktor bebek dönmüş aşağı inmiş derse zaten yapman gerekenlerinde bilgisini veriyor
Daha doğmadı canım doktorum kalkmamamı iş yapmamamı söyledi 3 hafta daha dayansın diye 1 haftası gitti zaten 2 haftayıda gectikmi zaten doğarsa da doğar o zaman ben zaten baslıcam yürümeye gezmeye doğsun diye korma iş yapma yiyip içip yatıcaksın bana öyle dedi doktorum 35 olucaz yarıncanim peki kac haftalik dogdu bebisin sen neler yaptin kafama cok takiyorum kontrolum ekimin 10unda ya
bebeğinin kilo almasını istiyorsan da canım günde 3 ceviz 1 haslanmış patates muz kaşar peynir tüketmelisincanim karnin mi cok buyuktu kac kilo aldin ya bu insanlari hic anlamiyorum ya boylr kafamizi karistiyorlar ya mesela ben kimseye asla yorum yapmam ki bu hamilelik cok hassan bir donemcok korkuyorum bebegimde biraz da kucuk 29+5 de 1240 di