Hamilelikte kasık ağrısı ! Lütfen cevap verin

blacksky

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
88
19
3
Merhaba hanimlar 6. Haftaya giricz nasipse ama kasıklarım da ara ara sancı oluyor bazen her yerinde bazen sadece sağ tarafta normal bişey mi bu korkuyorum öyle olunca . Bide dün gece 2 kere sancıyla uyandım tuvalete gidince geçti sizde de oluyor mu böyle korkuyorum ? Biri lütfen cevap versin

kasık ağrıları çoğu gebenin yaşadığı bir sorun canım. ben ağrıdan bazı geceler uyuyamazdım ama 9. haftaya doğru genelde geçiyor merak etme.

Benim de olmuştu çok senin haftalarindayken. Merak etme ileriki haftalarda geçiyor :) sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah :)

Bende de oldu 9. haftama doğru tamamen geçti :) Şuan hiç kasık agrım olmuyor yorulmadıkça, hatta tekmelerımızde başlamadığı için hiç bişey hissetmıyorum :)

Canım bende 6. Haftamın içindeyim,benimde ara ara kasık ağrım oluyor.Doktorumada sormuştum korkulcak bi durum değilmiş.Ama mesela hala mide bulantısı,baş ağrısı,baş dönmesi,aşerme gibi şikayetlerim hiç yok.Bu normal mi acaba onu merak ediyorum :)) Hiçbirşey hissetmemem garip geliyor:))) Hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah

benimde sol tarafımda aynısı oluyordu. yani illaki bir kasık ağrısı oluyor.

Normal
normal canım onlar Teyzemde de hiç yoktu benimm korkma :)

T

Teşekkürler cevap için :) hiç lekelenmen oldu mu peki canım
Canım benim düşük tehlikem vardım, lekeyi bırak iki kez çok şiddetli kanama gecırdım 13. haftama kadar hiç kalkmadım hep yattım , 14. haftamda işe başladım , artık çalışıyorum , Allaha şükür suan bir sıkıntım yok.

Sevindim canım senin adına sağlıklı kucağına alırsın inşallah

Merhaba hatunlar karnımın sağ iki yanı nefes aldıkça agrıyor bu normal mi yürüdüm rahatlarım diye ama degısıklık yok ve sanki karnımdan asagı doğru baskı yapıyor ilk bebeğimde böyle olmamıştım hiç normal mi sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…