Çok teşekkür ederim cevabin için :)kasık ağrıları çoğu gebenin yaşadığı bir sorun canım. ben ağrıdan bazı geceler uyuyamazdım ama 9. haftaya doğru genelde geçiyor merak etme.
rica ederim :)Çok teşekkür ederim cevabin için :)
Merhaba hanimlar 6. Haftaya giricz nasipse ama kasıklarım da ara ara sancı oluyor bazen her yerinde bazen sadece sağ tarafta normal bişey mi bu korkuyorum öyle olunca . Bide dün gece 2 kere sancıyla uyandım tuvalete gidince geçti sizde de oluyor mu böyle korkuyorum ? Biri lütfen cevap versin
Amin çok teşekkür ederim sende inşallah bebeğine sağlıkla kavuş :)Benim de olmuştu çok senin haftalarindayken. Merak etme ileriki haftalarda geçiyor :) sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah :)
Teşekkürler cevap için :) hiç lekelenmen oldu mu peki canımBende de oldu 9. haftama doğru tamamen geçti :) Şuan hiç kasık agrım olmuyor yorulmadıkça, hatta tekmelerımızde başlamadığı için hiç bişey hissetmıyorum :)
normal canım onlar Teyzemde de hiç yoktu benimm korkma :)Canım bende 6. Haftamın içindeyim,benimde ara ara kasık ağrım oluyor.Doktorumada sormuştum korkulcak bi durum değilmiş.Ama mesela hala mide bulantısı,baş ağrısı,baş dönmesi,aşerme gibi şikayetlerim hiç yok.Bu normal mi acaba onu merak ediyorum :)) Hiçbirşey hissetmemem garip geliyor:))) Hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah
Aynen herkeste var galiba :)benimde sol tarafımda aynısı oluyordu. yani illaki bir kasık ağrısı oluyor.
Teşekkürler canım herşey yolunda gitsinde gerisi sorun değil :))Normal
normal canım onlar Teyzemde de hiç yoktu benimm korkma :)
Bişey sorabilir miyim senin beta hcg kaç suan biliyor musun ?Teşekkürler canım herşey yolunda gitsinde gerisi sorun değil :))
Canım benim düşük tehlikem vardım, lekeyi bırak iki kez çok şiddetli kanama gecırdım 13. haftama kadar hiç kalkmadım hep yattım , 14. haftamda işe başladım , artık çalışıyorum , Allaha şükür suan bir sıkıntım yok.T
Teşekkürler cevap için :) hiç lekelenmen oldu mu peki canım
Sevindim canım senin adına sağlıklı kucağına alırsın inşallahCanım benim düşük tehlikem vardım, lekeyi bırak iki kez çok şiddetli kanama gecırdım 13. haftama kadar hiç kalkmadım hep yattım , 14. haftamda işe başladım , artık çalışıyorum , Allaha şükür suan bir sıkıntım yok.
Sor tabi tatlımYeniyim..bişey sormak istiyorum
Sor tabiki canımYeniyim..bişey sormak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?