Hamilelikte kasık ağrısı ! Lütfen cevap verin

Canim gaz sancısı olabilır benim de oluyor bazen böyle sancı giriyor çok baskı yapıyor umarım dediğim gibidir

Benimde kasık ağrım oluyor bazen karnım sertleşiyor böyle durumlarda hemen uzanıp ayaklarımın altına yastık koyup ayaklarımı yüksekte tutuyorum geçiyor o zaman rahatlıyorum dene istersen sende ..

5+3'üz biz henüz :) ama geçen hafta o bahsettiğin ağrılar bende de çok ağırdı. Şükür bu hafta çok rahatım. Doktora da sordum, bebek yerleşmeye çalışıyo,rahimin büyüyor bu durum gayet normal dedi. İçini ferah tut

Teşekkür ederimm canım cevabın için sana da herkese de sağlıklı bir gebelik diliyorum :)

Bende de ani ağrılar oluyor geçiyor korkulacak bir şey yok ama kanamayla beraber olursa o zaman bir sorun vardır diye düşünüyorum. Sorunsuz sağlıklı hamilelik geçirir tüm anne adayları inşallah

Bende de ani ağrılar oluyor geçiyor korkulacak bir şey yok ama kanamayla beraber olursa o zaman bir sorun vardır diye düşünüyorum. Sorunsuz sağlıklı hamilelik geçirir tüm anne adayları inşallah
Amin canım nerede varsa inşallah Teşekkürler

Benim de 1 ayim oldu öğreneli kasıklarım batıyor uzanıp dinlenince kendime geliyorum bıçak batıyor sanki yardımcı olursanız sevinirim

merak etme canım gebeliğin ilk aylarında olağan şeyler ben sanki adet olacakmışım gibi tuvalete gidiyordum sonra geçti :) seninde geçer sitres etme

Peki ilk zamanlar oluyor muydu? İlk birleşme olduğundan sonra, yunurtlama ağrısı yaşadınız mı? Benim ilkkez başıma geliyor ve azıcık kaçtı sanırım. İhtimal var mı acaba tam da iş durumum çıktı çok streste kaldım. Belirtiler bu yüzden şuan çok önemli benim için. Öyle bir noktadayımki...

Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin inşallah. Benim de hiç bir şikayetim yokken bu gece tuvalette kahverengi bir akıntı farkettim. Sabah tekrar aynı şey oldu. Kasiklarimda ağrı falan. Doktora gittim kahverengi kanama var dedi. Yerleşme kanamasi da olabilir. Düşük belirtisi de. Çok küçük olduğu için kese gözükmüyor zaten. Kendiliğinden düşer yada sağlıklı ise kalir dedi. Çok üzüldüm. Böyle bekleyecegim yani kanama olursan bittikten sonra gel dedi. Ne yapacağım bilemedim

benimde kasık ağrım çoktu hiç geçmedi bu kaftaya kadar şimdi ise o bitti belim çok ağrıyor yani geçiyormuş zaman la allah hayırlısıyla kucamıza almayı nasip etsin

benimde kasık ağrım çoktu hiç geçmedi bu kaftaya kadar şimdi ise o bitti belim çok ağrıyor yani geçiyormuş zaman la allah hayırlısıyla kucamıza almayı nasip etsin
benim de sol kasığımdı regl olcakmış gibi ağrıyordu çok şiddetliydi dikkat et dinlen bol bol hatta gece uyuyamıyordum ağrıdan

Canım benim durum biraz karışık aslında. Çok az bir şey kaçtı gibi hissettim normalde düşünmüyorduk. sonra yumurtlama günüm çok ağrılarım başladı normalde hiç olmazdı bu sefer baya ağrıdı ama şimdi 2 gündür yok. Yumurtlama tarihim 28-29u adetim ise 13'ü.. Bilmiyorum üşüttüm heralde birşey yok. Hiçbir belirti yok aksine sivilcemde çıkıyor biraz.

rabbim hayırlısını versin canım olcaksa oluyor önüne geçilmiyor bak benim bu haftadan sonra kanama başladı şimdi daha devam ediyor ama bebekte kesede sağlam inşallah bişey olmaz

rabbim hayırlısını versin canım olcaksa oluyor önüne geçilmiyor bak benim bu haftadan sonra kanama başladı şimdi daha devam ediyor ama bebekte kesede sağlam inşallah bişey olmaz
Çok arkadaşım yaşadı onu hiç merak etme güzelce ayaklarının altına yastığı koy aç tv izle. Sakın yukarıdaki birşeylere uzanmaya almaya çalışma. Tamam mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…