Bende 8 haftalık. Bendede aşırı olmasada kasıkta hep bir ağrı var adet olacağımı sanıyorum hep. Normal diyorlar ama bilemedimMerhaba benim rahmim kalp şeklindeymiş 15 haftalık hamileyim dünden beri bel bacak ve kasık ağrısı çekiyorum girip çıkan bi ağrı doktora gitmekte istemiyorum oturduğumuz ilçenin doktoru hep yanlış yönlendiriyo kendi doktorumada sıra almak çok zor başına gelen varmı acaba neden oluyo
Kanama filan yok çok şükür ama adet olacak gibi hissediyorum dinlenince geçiyoda yinede ufak ufak kasığıma ağrı giriyo bazenRahim genişlediği için oluyor genelde böyle ağrılar. Lekelenme kanama falan yoksa büyük ihtimal o yüzdendir. Dinlenince geçiyor mu bir de bu da önemli
Bence normaldir o zaman çünkü bende de çok oluyordu ama dinlenince geçiyordu. Siz yine de bir doktorunuza danışın tabi ama bir şey yoktur diye düşünüyorum.Kanama filan yok çok şükür ama adet olacak gibi hissediyorum dinlenince geçiyoda yinede ufak ufak kasığıma ağrı giriyo bazen
İnşallah teşekkür ederim içimi rahatlattınızBence normaldir o zaman çünkü bende de çok oluyordu ama dinlenince geçiyordu. Siz yine de bir doktorunuza danışın tabi ama bir şey yoktur diye düşünüyorum.
Bende 10 haftalıgım her an adet olacakmıs agrısı var bende de ve oyle kısa da surmuyorBende 8 haftalık. Bendede aşırı olmasada kasıkta hep bir ağrı var adet olacağımı sanıyorum hep. Normal diyorlar ama bilemedim
Normalmidir peki sordun mu hiç doktora? Düşük tehliken falan yok dimiBende 10 haftalıgım her an adet olacakmıs agrısı var bende de ve oyle kısa da surmuyor
Var canımNormalmidir peki sordun mu hiç doktora? Düşük tehliken falan yok dimi
Benimde kesede kanama vardı 2 hafta öncede o ağrılar hep oldu bakalım artık şimdi ne oldu. Rabbim korusun ya hepimiziVar canımBoyle agrılar olabılıyor dıyor doktor.Ama cok uzun suruyor benımkıler saatlerce
Amin canım.Benım de hamılelıgımın en basından beri var agrılar.Umarım bebeklerımızı saglıkla kucagımıza alırızBenimde kesede kanama vardı 2 hafta öncede o ağrılar hep oldu bakalım artık şimdi ne oldu. Rabbim korusun ya hepimizi
Bu çok normal bırsey her vücut farklıdır sonunda orda bır can var benım sıreklı olmustu 8 haftadan sonra bel bacak karın agrısı sureklı bır tarafım agrırdı sanı çok ıs yapmışım yorulmuşum gıbıMerhaba benim rahmim kalp şeklindeymiş 15 haftalık hamileyim dünden beri bel bacak ve kasık ağrısı çekiyorum girip çıkan bi ağrı doktora gitmekte istemiyorum oturduğumuz ilçenin doktoru hep yanlış yönlendiriyo kendi doktorumada sıra almak çok zor başına gelen varmı acaba neden oluyo
Aynen bende de aynı ağrılar oluyoBu çok normal bırsey her vücut farklıdır sonunda orda bır can var benım sıreklı olmustu 8 haftadan sonra bel bacak karın agrısı sureklı bır tarafım agrırdı sanı çok ıs yapmışım yorulmuşum gıbı
Ben 11+3 um basından beri her hareketımde tek bır adımımda bıle agrım oluyorArkadaşlar Merhaba,
14+2 günlük hamileyim. Bir düşüğüm var. İlk aydan sonra kasık ağrılarım başladı. Genelde ikinci gebeliğin ilk aylarında ağrı hissedilirmiş ama nadiren de olsa ilk gebelikte de görüleceğini söyledi doktorum normal olduğunu söylüyor. Ama ağrım ara ara değil her gün var. Mesela yattığım yerden, oturduğum yerden her ayağa kalktığımda karnımı tutarak kalkıyorum kasıklarıma ağrı giriyor.
Otururken, yatarken ağrı yok hareket halindeyken var. Sizin de her gün ve her hareketinizde oluyor mu? Veya ağrılarınız hala devam ediyor mu?
Rahim buyudugu icin dedi doktorum bana canim bu tur agrilar olur kanama yoksa endiselenme dediMerhaba benim rahmim kalp şeklindeymiş 15 haftalık hamileyim dünden beri bel bacak ve kasık ağrısı çekiyorum girip çıkan bi ağrı doktora gitmekte istemiyorum oturduğumuz ilçenin doktoru hep yanlış yönlendiriyo kendi doktorumada sıra almak çok zor başına gelen varmı acaba neden oluyo
Yok canım kanama yok senindemi rahim şekli bozukluğun varRahim buyudugu icin dedi doktorum bana canim bu tur agrilar olur kanama yoksa endiselenme dedi
Ben 11+3 um basından beri her hareketımde tek bır adımımda bıle agrım oluyor
Doktorum hıcbırsey demedı rahım buyuyodur dedı.Bazı seylerı abarttıgımı dusundugu ıcın cıddıye almıyor benceaynı şekilde her adımımda ağrım oluyor. doktorun konu hakkında bir şey söyledi mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?