hamilelikte kaşıntı

ebrunak

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
126
31
18
selam arkadaşlar 11.haftamın içindeyim ve çatlak korkusundan dolayı bebe yağı kullanıyorum yanı Yağı kullandığımdan beri mı yoksa karnım mı büyüyor bilemedim sürekli göbişim , yanlarım ve memişlerim kaşınıyor ama nasıl kaşınıyor düşünün geceleri sürekli uykumdan uyanıp kendımı hart hart kaşıyorumm ve bı süre sonra kırmızı kırmızı noktalar oluyor kaşınmaktan..sizde de oluyor mu böyle Delice kaşıntılar? Nasıl dayanıyorsunuz? Neler kullanıyorsunuz yardımcı olurmusunuz lütfen

karaciğer değerlerıylede alakalı olabılıyor hamilelikte bu kaşıntılar..

çk aşırı boyuttaysa drunuzdan test isteyın..

aşırı değilse tek çare kremler,yağlar

Sert kasimayin diyorlar.Doktorunuzla bi gorusun.
Benimde cok kasintim oluyordu fakat uykumdan uyandiracak kadar degildi.

Canım benimde çok kaşıntım vardı aynı haftalarda, hem biraz fazla kilo aldım ondanda oluyor büyüyen yerler karın ve gögüslerim kaşınıyor kırmızı pütürcükler oluyordu bebe yağı sürüyordum biraz geçirsede etkili olmıyordu, 14. hafta gibi çatlaklar için krem aldım ve kaşıntım aniden kesildi meğer cilt çatlamak üzereymişde ondan kaşınıyomuş demekki.Ben lierac jelini ve sebamedin kremini aldım toplam 150 tl ye ikisde 200 ml.Çok faydasını gördüm karnımdaki aşırı gerilme bile rahatladı sanki , özellikle lierac phytolastil jel sürer sürmez 1 dk içinde cilt çekiyor ve rahatlıysun bi dene derim , lierac cilt altı dokuya ii geliyor sebamedde üst derimi nemlerdiriyo, sadece akşamları sürdüm ve kaşıntım geçti...tavsiye ederim doktorunada sor ama çatlak için bebe yağından daha ciddi önlemler al...ben 4. haftadan 12 ye kadar sürdüm bebe yağını hiç faydası olmadı...

Veeee arkadaşlar kaşıntılarım bebe yağını bırakmamla anında gecti ya aman Allah'ım nasıl bir kaşıntıydı anlatamam zaten Sürer sürmez bı sıcacık oluyordu derim aslında ordan anlamalıydım alerji yaptığını ama işte bazen insan düşünemiyor okdr insan kullanıyor bana Niye alerji yapsın ki diye düşünüyorsun :/ nys şükürler olsun böbrek Karaciğer sıkıntısı diye düşünmüştüm öyle bişey olmadı şimdilik başta doktorumu aradım kullanma ara ver diyince mutlu sona ulaştık çok şükür..

El ve ayaklarinda kasintin olursa mutlaka doktoruna bildir.neyse ki alerjikmis..

hadi gelmiş geçmiş olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…