hamilelikte kedi tirmalamasi :(

gulgamze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2009
86
18
98
Kocaeli
merhaba guzel anneler beni bu aksam kedi tirmaladi sokak kedisi bisey olurmu cok merak ediyorum 22 haftalik hamileyim cok korkuyorum :(

Tırmık sonrasında kanama falan oluştu mu yoksa çizdi mi kedi? Gebelikte Toxoplasma kedilerden bulaşabiliyor. Eğer yakınlarında bir hastane var ise tedbir amaçlı gidebilirsin. Uzaktaysa çokta kafana takma derim.

hamilelikte tetenoz asisi disinda asi yapilamiyo diye biliyorum ama tetenozda gecen hafta oldum kimsede yok yanimda bi oglum var o da uyuyo gidemiyorum :(

merhaba guzel anneler beni bu aksam kedi tirmaladi sokak kedisi bisey olurmu cok merak ediyorum 22 haftalik hamileyim cok korkuyorum :KK43:
mrhb cnm biraz geç olucak ama benim ilk gebeliğimde evde beslediğim iki kedim vardı ara sıra tırmaladıklarıda oluyordu, kedim olması sebebiyle toxoplazma testi yapılmıştı ve temiz çıktı çok sağlıklı nurtopu giibi bir kız evladı dünyaya getirdim, şimdi ikinci kez anne olmak istiyorum ve hala beslediğim 3 kedim var önlem amaçlı şimdiden testlerimi yaptırdım ve toxoplazma testi yine temiz çıktı,yani bir kedi tırmalamasından bişey olmaz İNŞALLAH sende bize hayırlı haberler verirsin inşallah durumundan bizi haberdar et olurmu:KK66:

mrhb cnm biraz geç olucak ama benim ilk gebeliğimde evde beslediğim iki kedim vardı ara sıra tırmaladıklarıda oluyordu, kedim olması sebebiyle toxoplazma testi yapılmıştı ve temiz çıktı çok sağlıklı nurtopu giibi bir kız evladı dünyaya getirdim, şimdi ikinci kez anne olmak istiyorum ve hala beslediğim 3 kedim var önlem amaçlı şimdiden testlerimi yaptırdım ve toxoplazma testi yine temiz çıktı,yani bir kedi tırmalamasından bişey olmaz İNŞALLAH sende bize hayırlı haberler verirsin inşallah durumundan bizi haberdar et olurmu:KK66:
Merhaba bizim de evde bir kedimiz var. Herkes çocuk doğunca napıcaksınız diyo. Tabiki bizimle kalacak. Siz ne gibi önlemler alıyorsunuz. Kedimizin kuduz ve parazit aşıları var testlerimiz de temiz. Onun dışında nelere dikkat etmeliyiz.

Merhaba bizim de evde bir kedimiz var. Herkes çocuk doğunca napıcaksınız diyo. Tabiki bizimle kalacak. Siz ne gibi önlemler alıyorsunuz. Kedimizin kuduz ve parazit aşıları var testlerimiz de temiz. Onun dışında nelere dikkat etmeliyiz.
cnm kedinin aşısı olması bikere güzel ama en çok dikkat etmen gereken kedine çiğ et yedirme
eğer mümkünse kedinin tuvaletini gebelik boyunca sen temizleme yada eldiven takıp temizle,
ayrıca elalem zaten sürekli konuşur onları boşver :KK66:İNŞALLAH hayırlısıyla sağlıklı sihhatli bebeğini kucağına alırsın takma kafana cnm

Back
X