Hamilelikte keseyi kaçıncı haftada gördünüz?

tugcekb

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2018
6.359
11.398
198
34
Merhaba arkadaşlar. Keseyi hamileliginizin kacinci haftasinda gorebildiniz? Salı gunu dr kontrolum var 4+3 gunluk olmus olacak keseyi gorme ihtimalim nedir acaba? Tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim.

1500 beta ile vajinal, 3500 beta ile karindan gorunur gune gore degil herkesin farkli ilerliyor. Ben 5+3te hem kese hem de yolk kesesini cok net gormustum

1500 beta ile vajinal, 3500 beta ile karindan gorunur gune gore degil herkesin farkli ilerliyor. Ben 5+3te hem kese hem de yolk kesesini cok net gormustum
kan verdim 2 gun once ama sonuc cikmadi sanirim kanimi ya kaybettiler ya da baska bisey oldu sistemde gorunmuyormus. Esimde hastanelere gitmeme izin vermiyor tekrar kan testi yaptiramiyorum yani betayi bilmiyorum idrar testiyle koyulasma takip ediyorum 4 kez o sekilde test yaptim

kan verdim 2 gun once ama sonuc cikmadi sanirim kanimi ya kaybettiler ya da baska bisey oldu sistemde gorunmuyormus. Esimde hastanelere gitmeme izin vermiyor tekrar kan testi yaptiramiyorum yani betayi bilmiyorum idrar testiyle koyulasma takip ediyorum 4 kez o sekilde test yaptim
Nerde verdin ki kayboldu kiz 😂 1 tane olsaydi bari ortalama hesap cikarirdin bari. Folik asitini de al hayirlisi olsun 6+2 gibi gidersen kalp atislari da gorunur

Nerde verdin ki kayboldu kiz 😂 1 tane olsaydi bari ortalama hesap cikarirdin bari. Folik asitini de al hayirlisi olsun 6+2 gibi gidersen kalp atislari da gorunur
saglik ocaginda verdim orda fenalastim verdikten sonra kani ne yaptilarsa artik bilmiyorum folik asit 4 aydir iciyorum zaten canim. Sali gunune doktor muayenem var gitmisken keseyi de goruyum istiyorum ama zor gibi

4+3te keseyi gorme sansim yok mu yani?

4+0 da keseyi gormustum.
6+2 de kalp atışını duymuştum.
Sağlıkla alın kucağınıza ;)

4+0 da keseyi gormustum.
6+2 de kalp atışını duymuştum.
Sağlıkla alın kucağınıza :KK66:
insallah🙏🏻🙏🏻 gecem gunduzum bunu dusunmekle geciyor bi gorsem ahh

Ben 6 haftalıkken gittim keseyi gördük kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi doktor acaba Bi sorun mu var neden duyulmadı kalp atışı
Benimde aynısı oldu kese göründü kalp atışları duyulmadı 2 hafta sonra gittim duydum bir sorun yoktur canım meraketme

Back
X