- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.398
- 198
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kan verdim 2 gun once ama sonuc cikmadi sanirim kanimi ya kaybettiler ya da baska bisey oldu sistemde gorunmuyormus. Esimde hastanelere gitmeme izin vermiyor tekrar kan testi yaptiramiyorum yani betayi bilmiyorum idrar testiyle koyulasma takip ediyorum 4 kez o sekilde test yaptim1500 beta ile vajinal, 3500 beta ile karindan gorunur gune gore degil herkesin farkli ilerliyor. Ben 5+3te hem kese hem de yolk kesesini cok net gormustum
Nerde verdin ki kayboldu kizkan verdim 2 gun once ama sonuc cikmadi sanirim kanimi ya kaybettiler ya da baska bisey oldu sistemde gorunmuyormus. Esimde hastanelere gitmeme izin vermiyor tekrar kan testi yaptiramiyorum yani betayi bilmiyorum idrar testiyle koyulasma takip ediyorum 4 kez o sekilde test yaptim
saglik ocaginda verdim orda fenalastim verdikten sonra kani ne yaptilarsa artik bilmiyorum folik asit 4 aydir iciyorum zaten canim. Sali gunune doktor muayenem var gitmisken keseyi de goruyum istiyorum ama zor gibiNerde verdin ki kayboldu kiz1 tane olsaydi bari ortalama hesap cikarirdin bari. Folik asitini de al hayirlisi olsun 6+2 gibi gidersen kalp atislari da gorunur
ne guzelll darisi basimaBende 5. Haftada gördüm iki hafta sonra tekrar gidicem miniğimin kalp atışları için![]()
masallah6+4 de ikizlerimin kalp atislarini gormustum![]()
Ben 6 haftalıkken gittim keseyi gördük kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi doktor acaba Bi sorun mu var neden duyulmadı kalp atışı6+4 de ikizlerimin kalp atislarini gormustum![]()
Amiiin hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza inşallahne guzelll darisi basima![]()
Hayır doktor bana da iki hafta sonra gel dedi telaş yapmayınBen 6 haftalıkken gittim keseyi gördük kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi doktor acaba Bi sorun mu var neden duyulmadı kalp atışı
insallah ben de gorurum sizin gibi. 2 ay once bi kimyasalim oldu korkuyorum o yuzden gorememektenBende keseyi 4+0 da gördüm kalp atışını 7+3 de duydum. ❤
insallah4+0 da keseyi gormustum.
6+2 de kalp atışını duymuştum.
Sağlıkla alın kucağınıza![]()
Benimde aynısı oldu kese göründü kalp atışları duyulmadı 2 hafta sonra gittim duydum bir sorun yoktur canım meraketmeBen 6 haftalıkken gittim keseyi gördük kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi doktor acaba Bi sorun mu var neden duyulmadı kalp atışı
İçinizi ferah tuttun iyi bir cihazla iyi bir doktor herşeyi halleder.insallah ben de gorurum sizin gibi. 2 ay once bi kimyasalim oldu korkuyorum o yuzden gorememekten![]()