Hamilelikte keseyi kaçıncı haftada gördünüz?

İçinizi ferah tuttun iyi bir cihazla iyi bir doktor herşeyi halleder. ❤ Keseyi görmek önemli ama daha önemlisi doğru yerde görmek🌼
haklisiniz tabi ki insallah sagliklidir 😇

Diger hamile arkadaslar siz de yazin lutfen deneyimlerinizi🙏🏻

Benimde aynısı oldu kese göründü kalp atışları duyulmadı 2 hafta sonra gittim duydum bir sorun yoktur canım meraketme
İnşallah alan da rabbim veren de telaş yapmıyorum bebegimi etkilesin istemem zaten rabbime emanet ediyorum gerisi sadece zaman beklemek inşallah tüm hamişler sag salim alıcaz yavrumuzu kucağımıza 😊😊

Merhaba arkadaşlar. Keseyi hamileliginizin kacinci haftasinda gorebildiniz? Salı gunu dr kontrolum var 4+3 gunluk olmus olacak keseyi gorme ihtimalim nedir acaba? Tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim.
4+3 kan testi yaptım 7952.20 çıktı bir gün sonra 4+4 kese görüldü 6+3 hem bebeği hemde kalp atışını gördük çok şükür şimdi 7+3 teyiz
7 mayısta kontrolüm var bakalım

Merhaba arkadaşlar. Keseyi hamileliginizin kacinci haftasinda gorebildiniz? Salı gunu dr kontrolum var 4+3 gunluk olmus olacak keseyi gorme ihtimalim nedir acaba? Tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Merhabalar keseyi 5. Haftada gördüm kalp atışlarını 6+3 te duymuştuk. İlk öğrendiğimde 4 haftalıktı doktorum keseyi görememişti.

4+3 kan testi yaptım 7952.20 çıktı bir gün sonra 4+4 kese görüldü 6+3 hem bebeği hemde kalp atışını gördük çok şükür şimdi 7+3 teyiz
7 mayısta kontrolüm var bakalım
benimde bugun 2298 cikti yarin muayene olcam umarim gorurum en azindan keseyi☺️

Back
X