Benim de hissettiğim tam olarak bu , ama nedense cesaretim yok :/ bir kac gun daha beklemek istiyorum test yapmak için. Sonucu burda paylaşırımAcımiyor elektrik çarpar gibi ama nasıl desem acı olmuyor sadece hissediyorsun..
Ben olsaydım dayanamazdim varsa yoksa bilmek isterimB
Benim de hissettiğim tam olarak bu , ama nedense cesaretim yok :/ bir kac gun daha beklemek istiyorum test yapmak için. Sonucu burda paylaşırım
Bende cok merak ediyorum acikcasi ama sabır edicem. Bi kaç günBen olsaydım dayanamazdim varsa yoksa bilmek isterim
Hadi ya , ben henüz test yapmadım adetten 4 5 gün önce yaptım negatif cıktı ama belirtiler obdan sonra çoğaldı. Bekliyorum bu bi kaçgun icinde test yapacagim. Acaba seninki geç döllenme olabilir mi ?Merhaba cnm bende senin gibiyim bnm adetm 10 gün gecikt normalde gecikmezdi test yaptım kaç kere ama negatif çıkıyor bende senin gibi sağ kasığımda gıdıklanır gibi bi his hissediyorum hastalık yüzünden doktora da gidemiyorum
Amin canım insaAllah. Sende kist var mi ? Yani ondan dolayı da olabiliyomus gecikme ve batma?Bilemiyorum cnm umarım öyledir çok dua ediyorum hep istiyorum bugn bi arkadaşm hamile olduğunu öğrendim o kadar garip hissettim ki Allah inş bizede nasip eder
Yani bilmiyorum bu konuda doktora gitmedim hiç. Umarım yoktur. İnşallah hamileymdir adet olmazsam doktora gideceğim zaten. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı çocuklar nasip eylesin sende durumlar nasıl?Amin canım insaAllah. Sende kist var mi ? Yani ondan dolayı da olabiliyomus gecikme ve batma?
Evet canım bu ağrı hamilelik belirtisi diye biliyorumhayır cnm maalesef ben yurtdşında yaşıyorm burda virüs yüzünden doktorlar kolay kolay almıyor randevu ama en kısa zamanda gidicem öğrenmek için en azından kontrol için. Ve inanır mısın as önce yemek yaparken felaket bir sırt ağrım başladı kalçalarıma doğru ağrı iniyor şu anda acaba hamilelik belirtisi mi
Bende bugun test yaptim negatif ciktı cnmHadi ya , ben henüz test yapmadım adetten 4 5 gün önce yaptım negatif cıktı ama belirtiler obdan sonra çoğaldı. Bekliyorum bu bi kaçgun icinde test yapacagim. Acaba seninki geç döllenme olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?