Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz hızlı almissin canim .Benim boyum da 1.68 55 ile hamile kaldim su an 62 yim .28.haftam bitmek uzere .1.68 boyunda 54 kiloyla hamile kaldım. Hiç mide bulandım tiskinmem olmadi şuan 17 haftaligim ve 58.5 kiloyum ve günde ortlama 7 8 km yol yürüyorum buna rağmen çok hizli kilo alıyorum sizde benim gibi misiniz yoksa bama mi çok geliyor![]()
Hizlı kilo alıyorsun evet benim gibi, dr bir diyetisyen tafsıyesi isde. Benim gitme imkanım olsa giderdim hemen.1.68 boyunda 54 kiloyla hamile kaldım. Hiç mide bulandım tiskinmem olmadi şuan 17 haftaligim ve 58.5 kiloyum ve günde ortlama 7 8 km yol yürüyorum buna rağmen çok hizli kilo alıyorum sizde benim gibi misiniz yoksa bama mi çok geliyor![]()
Evet düşünüyorum gidicem inşallah iyi bir diyetisyeneHizlı kilo alıyorsun evet benim gibi, dr bir diyetisyen tafsıyesi isde. Benim gitme imkanım olsa giderdim hemen.
[/QUOTE]Aslında ayda 1 kilo almışsın. Bol bol yayla kendini bio oil, mustela, hindistan cevizi yagi ile bol bol yayla canım
QUOTE="Zehra ungrms, post: 55865567, member: 797272"]64le hamile kaldım dün kontrolde 71 çıktım canım doktorum karbonhidratı kes yediklerine dikkat et çok almışsın dedi 7.ayımdayım son aylarda daha çok ve çabuk kilo alındığı için kızıyor sanırım. Gerçi şikayetçi değilim bi karnım var ama vucudum çatlıyor hem daha fazla çatlamamak adına hemde sağlıklı beslenmek için dikkat edeceğim bende artk yediğime içtiğime.
Boy 1.60 55 le kaldım 58 dim en son normal bence kilo alımın benim gibi sayılır ben daha da almış olabilirim1.68 boyunda 54 kiloyla hamile kaldım. Hiç mide bulandım tiskinmem olmadi şuan 17 haftaligim ve 58.5 kiloyum ve günde ortlama 7 8 km yol yürüyorum buna rağmen çok hizli kilo alıyorum sizde benim gibi misiniz yoksa bama mi çok geliyor![]()
Bunu bana mı yazdınız ben 3 ay folik asit kullandımtakviye olarak folik asit alman gerekiyor bence ama doktoruna da bir sor bana önermişti hem bebeğin hem senin sağlığın için önemli diye biliyorum. nutraxin firmasını öneririm
Ben bunların hepsini yersem patlarım sankiBenim şekerim düşük çıktığı için bole bir liste hazırlandı incelemeniz için paylastim
Hahahah :) diyetisyene dedim ki ben bu kadar yemiyorum ki listeye bakma sana bunlar tam gelicek dedi hakkatten ole oldu.Ben bunların hepsini yersem patlarım sanki
Çok güzel isabetli bir karar vermişsin.Benim şekerim düşük çıktığı için bole bir liste hazırlandı incelemeniz için paylastim
Çok güzel isabetli bir karar vermişsin.
Dikkatimi çekti o 1 porsiyon meyve miktarlarına dikkat et. Benim 1 orta boy diye yediğim portakallar 2 portakal gücünde çıkmıştı mutfak terazisi alıp da 1 porsiyon miktarını tarttığımda anladım.
Hepsini yiyormusun yani ben sadece kahvaltı sonra süt ceviz meyve sonra 1 özgün yemek yiyorum sebze yada et akşam yemek asla yiyemiyoruz ya meyve yoğurt ,kahvaltı çok acıkırsam o Da ayrıca bütün vitaminleri bıraktım midemi kötü yaptıHahahah :) diyetisyene dedim ki ben bu kadar yemiyorum ki listeye bakma sana bunlar tam gelicek dedi hakkatten ole oldu.