- 4 Haziran 2022
- 44
- 21
- 8
- 25
- Konu Sahibi Betul ceten
-
Ödem toplamış olabilirsin26 27 haftalık hanımlar hamilelik boyunca kaç kilo aldınız,bu haftalarda nerdeyse gün gün 200 300 gram almaktayım,çok fazla geliyo bana,bu normal mi,yürüyüşte yapıyorum ama durduramıyorum sizde de böyle miydi
Elim ayağım falan şişse öyle düşünücem ama hiçbir şişkinlik belirtim yokÖdem toplamış olabilirsin
2. Trimester de oluyor o durumlar bunları hiç kafanıza takmayın. Doğumdan sonra inşaAllah 1er kilo olarak gider zaten26 27 haftalık hanımlar hamilelik boyunca kaç kilo aldınız,bu haftalarda nerdeyse gün gün 200 300 gram almaktayım,çok fazla geliyo bana,bu normal mi,yürüyüşte yapıyorum ama durduramıyorum sizde de böyle miydi
Ay inşallah,zor kilo veren biriyim,kalıcı kalmasından korktum2. Trimester de oluyor o durumlar bunları hiç kafanıza takmayın. Doğumdan sonra inşaAllah 1er kilo olarak gider zaten
Sen bensinBen de 28+6 haftalık hamileyim. Ben de 48 kilo gebe kaldım, şu an 57 kiloyum. Şimdiden daha 9 kilo almışım bile. Ve ben de dediğin gibi eli ayağı şişenlerden değilim. Hatta çevremdekiler de diyor sen hiç şişmedin bir göbeğin var vs diye ama 9 kilo almışım yanisen kaç kilo aldın toplamda ?
6 buçuk kilo kadar aldım bende,22 ye kadarda sadece 1kilo almıştım şu son ay ne olduysa oldu bana daBen de 28+6 haftalık hamileyim. Ben de 48 kilo gebe kaldım, şu an 57 kiloyum. Şimdiden daha 9 kilo almışım bile. Ve ben de dediğin gibi eli ayağı şişenlerden değilim. Hatta çevremdekiler de diyor sen hiç şişmedin bir göbeğin var vs diye ama 9 kilo almışım yanisen kaç kilo aldın toplamda ?
Ay evetSen bensin30.haftadayım 57 ile hamile kaldım 70 oldum gittikçe de şişiyorum sanırım doktor bebeğin kendisi suyu falan derken normal aralıktasın diyor ama tartı görmek istemiyorum artık birde zayıf gebe kalanlar daha fazla kilo alıyormuş sanırım o yüzden
Ay bir tane daha az kilo alanlardan geldi6 buçuk kilo kadar aldım bende,22 ye kadarda sadece 1kilo almıştım şu son ay ne olduysa oldu bana dabu hızla devam edersem sonum vahim
Bende bazen kendime bakınca nerde ince belim falan diye dertleniyorum sonra bir acıkma geliyor amaann veririm elbet diyip yemek başına geçiyorumAy evetkendini kiloluyken hamile kalıp “hamilelikte 5 kilo aldım, 3 kilo aldım” diyenlerle kıyaslama onlar için normal olan o kilolarken, bizler için 10-15 kilolar çok normal ama insan ister istemez kötü oluyor ya. Bazen aynanın karşısına geçip diyorum “bu ne hal g*tu göbeği salmışsın kendine gel” falan sonra geçiyor
58 ile hamile kalmıştım,bu kadarı az bileyse beni çok iri gösteriyo,kemik yapımdan kaynaklı vücudum hiç kiloya uygun değil maalesefAy bir tane daha az kilo alanlardan geldigebe kaldığında da normal kiloda mıydın ? Öyleysen kıskanabilirim bilgin olsun
Bence çok ideal bi şekilde bitirmişsiniz hamileliğinizi,zaten doğumla yarısı gidiyo,kalanını da vermek kolay olmuştur,darısı başımıza50 kilo hamile kaldım, 62 kilo ile doğuma gittim , bebeğimde 3.200 dü canım
Ödem yapmışsındır belki kuzum58 ile hamile kalmıştım,bu kadarı az bileyse beni çok iri gösteriyo,kemik yapımdan kaynaklı vücudum hiç kiloya uygun değil maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?