Hamilelikte kilo alımı

Gamzennur17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2025
79
7
1
25
Hanımlar ben 13+ 5 haftalık hamileyim ve tam 2 kilo almışım normal mi yoksa birazdaha yediklerime dikkat etmelimiyim hamile kaldığımda kilom 67 di şimdi 69 olmuşum

Herkeste süreç değişiyor diyorlar ama sizin artık bebeği besleme döneminiz gelmiş diyet gibi bir şey yapamazsınız istiyorsanız uzman eşliğinde devam edin eğer iştahınız çok açıksa. İndiğim kadarıyla ilk üç ay pek kilo alımı olmuyor çünkü ben de 10 hafta almamıştım açıkçası. Bir arkadaşım hamileliği boyunca almadı sadece bebeği doğurdu o da maşallah iyi doğru zayıf değildi. Hamileyken illa bebeğe alınmıyor kilo kendimize alıyoruz ama kesmek de doğru değil siz rahatsız olacaksanız diyetisyenle çalışın

Hanımlar ben 13+ 5 haftalık hamileyim ve tam 2 kilo almışım normal mi yoksa birazdaha yediklerime dikkat etmelimiyim hamile kaldığımda kilom 67 di şimdi 69 olmuşum
15+2 deyim hic kilo almadim aksine 1 kilo verdim 😅 cunku dikkat etmek zorundayim yediklerime kesinlikle az yemiyorum ama karbonhidrat ve sekerli yemiyorum

ilk 20 hafta hiç kilo almadım. 25.haftada 8 kilo almıştım. doktorum 10 kilo sınır koydu. ama 37+5te 20 kilo fazlayla doğuma girdim 😂😂

65 ile hamile kaldım, 85 ile doğuma girdim. doğumdan 4 gün sonra 75 kiloya düstüm

Ya kızlar bende kilo aldım üstelik bende hiç belirti yok ne bir mide bulantısı ne bir aşerme göbeğim çıkmasa valla hamile olduğumu unutacağım resmen ilk kilo alımım yoktu fakat 13 haftaya girdik aldım kilo yani öyle çok yemiyorum bol bol su içiyorum sürekli fakat bende aşırı derecede gaz birikimi var ve arada kabız oluyorum sanırım bunlar etkiliyor beni birde kızlar birşey daha sorayım sizler hareketini nezaman hissettiniz acaba daha önce kürtaj olmuştum bir diğer sorum da 16. Haftada cinsiyet öğrenmek mümmünmüsür

İlk 3 ay 3 kilo verdim, 4-5-6 aylarda 8 kilo aldım, son aylarda toplam 4 kilo aldım + 12 kilo doğuma gittim. 2. ayda doğum kilom kalmadı

Back
X