• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte kilo alımı

Gamzennur17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2025
98
11
3
25
Hanımlar ben 13+ 5 haftalık hamileyim ve tam 2 kilo almışım normal mi yoksa birazdaha yediklerime dikkat etmelimiyim hamile kaldığımda kilom 67 di şimdi 69 olmuşum

Herkeste süreç değişiyor diyorlar ama sizin artık bebeği besleme döneminiz gelmiş diyet gibi bir şey yapamazsınız istiyorsanız uzman eşliğinde devam edin eğer iştahınız çok açıksa. İndiğim kadarıyla ilk üç ay pek kilo alımı olmuyor çünkü ben de 10 hafta almamıştım açıkçası. Bir arkadaşım hamileliği boyunca almadı sadece bebeği doğurdu o da maşallah iyi doğru zayıf değildi. Hamileyken illa bebeğe alınmıyor kilo kendimize alıyoruz ama kesmek de doğru değil siz rahatsız olacaksanız diyetisyenle çalışın

Hanımlar ben 13+ 5 haftalık hamileyim ve tam 2 kilo almışım normal mi yoksa birazdaha yediklerime dikkat etmelimiyim hamile kaldığımda kilom 67 di şimdi 69 olmuşum
15+2 deyim hic kilo almadim aksine 1 kilo verdim 😅 cunku dikkat etmek zorundayim yediklerime kesinlikle az yemiyorum ama karbonhidrat ve sekerli yemiyorum

ilk 20 hafta hiç kilo almadım. 25.haftada 8 kilo almıştım. doktorum 10 kilo sınır koydu. ama 37+5te 20 kilo fazlayla doğuma girdim 😂😂

65 ile hamile kaldım, 85 ile doğuma girdim. doğumdan 4 gün sonra 75 kiloya düstüm

Ya kızlar bende kilo aldım üstelik bende hiç belirti yok ne bir mide bulantısı ne bir aşerme göbeğim çıkmasa valla hamile olduğumu unutacağım resmen ilk kilo alımım yoktu fakat 13 haftaya girdik aldım kilo yani öyle çok yemiyorum bol bol su içiyorum sürekli fakat bende aşırı derecede gaz birikimi var ve arada kabız oluyorum sanırım bunlar etkiliyor beni birde kızlar birşey daha sorayım sizler hareketini nezaman hissettiniz acaba daha önce kürtaj olmuştum bir diğer sorum da 16. Haftada cinsiyet öğrenmek mümmünmüsür

İlk 3 ay 3 kilo verdim, 4-5-6 aylarda 8 kilo aldım, son aylarda toplam 4 kilo aldım + 12 kilo doğuma gittim. 2. ayda doğum kilom kalmadı

Merhabalar, ben 14. Haftama kadar hiç kilo almadan gelmeyi başarmıştım. Şuan 19. Haftama gireceğim ve 4 kilo almışım: ( çok üzüldüm ve endişelendim basıl bu kadar hızlı kilo aldım diye hareketsiz bir hayatımda yok. Boyum 168, 64 kilo ile hamile kalmıştım. Şuan yeniden dikkat etmeye başladım en azından 3-4 hafta kilomu sabit tutmaya çalışacağım. Bence sizde dikkat edebilirsiniz hafif çünkü bir anda insan kilo alıyor süreç ilerledikçe🌸

ilk 20 hafta hiç kilo almadım. 25.haftada 8 kilo almıştım. doktorum 10 kilo sınır koydu. ama 37+5te 20 kilo fazlayla doğuma girdim 😂😂

65 ile hamile kaldım, 85 ile doğuma girdim. doğumdan 4 gün sonra 75 kiloya düstüm
20. Haftaya kadar kilo almamanız şahane, o aradaki 5 haftada 8 kilo nasıl aldınız nelere dikkat etmeliyiz siz tecrübelisiniz🌸🌸 bende 19. Haftama gireceğim iştahım bir anda açıldı sıkça yemek yemek istiyorum. Hanile pilatesine başladım, akşamları yürüyüşe çıkmaya zorluyorum kendimi ama vücut hamileyken o kadar müsaitki kilo almaya, engel olunabilir umarım. 20 kilo alıp hemen 10 kilo vermenizde harika🤍 şuan ne durumdasınız

20. Haftaya kadar kilo almamanız şahane, o aradaki 5 haftada 8 kilo nasıl aldınız nelere dikkat etmeliyiz siz tecrübelisiniz🌸🌸 bende 19. Haftama gireceğim iştahım bir anda açıldı sıkça yemek yemek istiyorum. Hanile pilatesine başladım, akşamları yürüyüşe çıkmaya zorluyorum kendimi ama vücut hamileyken o kadar müsaitki kilo almaya, engel olunabilir umarım. 20 kilo alıp hemen 10 kilo vermenizde harika🤍 şuan ne durumdasınız
maalesef ben 20.haftadan sonra yürüyüşü kestim. ağırlaşmıştım cübkü yoruluyordum. bir de aile evine geçtim. sürekli hazır yemek olunca boş durdukça yedim 😂

doktorumun dediğine göre en önemlisi hamur işi tüketmek. ama ben de hamur işini hiç kesemedim 😂😂

maalesef ben 20.haftadan sonra yürüyüşü kestim. ağırlaşmıştım cübkü yoruluyordum. bir de aile evine geçtim. sürekli hazır yemek olunca boş durdukça yedim 😂

doktorumun dediğine göre en önemlisi hamur işi tüketmek. ama ben de hamur işini hiç kesemedim 😂😂
Olsun o süreci yine de çok güzel atlaşmışsınız 🌸 yürüyüş çok etkili gerçekten birde aile evinde hep yemekler fazla fazla olumca bende tatile gidince bile kilo alıyorum : ) ben hamilelikte 15 kiloya kadar alabilirim normal diye düşünüyorum ancak hayat ne gösterir bilinmez umarım kendimi çok yormadan atlatabilirim

Olsun o süreci yine de çok güzel atlaşmışsınız 🌸 yürüyüş çok etkili gerçekten birde aile evinde hep yemekler fazla fazla olumca bende tatile gidince bile kilo alıyorum : ) ben hamilelikte 15 kiloya kadar alabilirim normal diye düşünüyorum ancak hayat ne gösterir bilinmez umarım kendimi çok yormadan atlatabilirim
amaan çok da takmayın ya 😂 benim doktorum 10 kilodan fazla alma demişti. alırsan vajinal doğum riske girer dedi ama aldım. çatır çatır da doğurdum 😂 ama sonrasında kilo vermek sıkıntı işte 😂 su an 1.5 aydır diyet yapıyorum. simdi hamile kalsam gebelik boyunca diyetisyenle ilerlerdim 😂

sın haftalarda zaten ödem de eklenince ister istemez hızlı şişiyorsunuz. benim tüm ödemim 3 ayda falan gecti. zor zaten.. bedeninizi çok yormayın tabii ama canınızın istediğini yiyin.. ben biraz abartıyordum. mesela sevdiğim seylerden çok abartarak yiyordum. halbuki makul sınırlarda yesem sorun yoktu 🥲😂

18+6 haftam
7,85kg aldım
Son 2-3 gündür iştahım çoook açıkkk acıktığım için uyanıyorum ☺️☺️

Back
X