- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
Sabah 67.5 cıkıyorm canm ama sabah goremıycem galıba bakalm artık.68 olursam sasırmam sabah.Canım sabah aç karnına lavaboya çıktıktan sonra tartıl. En doğru kilomuz oymuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah 67.5 cıkıyorm canm ama sabah goremıycem galıba bakalm artık.68 olursam sasırmam sabah.Canım sabah aç karnına lavaboya çıktıktan sonra tartıl. En doğru kilomuz oymuş
Canım illaki kilo alcaz bence iyi bile gidiyoruzSabah 67.5 cıkıyorm canm ama sabah goremıycem galıba bakalm artık.68 olursam sasırmam sabah.
Demı ya bencede ıyıyız 6 ay da 6 kılo almıs oluyorm gayet normal hııhhhhCanım illaki kilo alcaz bence iyi bile gidiyoruz
Ayyy ılk aserdıgım seydı salcalı yogurtlu makarna yapana kadar elım ayagım tıtremıstı o derece.hala bayılarak yermSlm kızlar
1. Ara üzüm kayısı
Akşam 15.30 gibi yedim ama bayağı yedim öyle canım istiyordu ki
Koca bi tabak salçalı makarna yanında minik salatalık turşusu
Dün biri yiyordu içim gitmişti
6 dan sonra da meyve yedim bir muz ve bir salkım üzüm
Bu arada 6 dan önce bir çikolata
Bende çok seviyorum ya uzun zamandır yememiştim dün kadının biri öyle yiyordu ki üstüne atlıcaktımAyyy ılk aserdıgım seydı salcalı yogurtlu makarna yapana kadar elım ayagım tıtremıstı o derece.hala bayılarak yerm
Sende benm gıbı olmussun yaaaBende çok seviyorum ya uzun zamandır yememiştim dün kadının biri öyle yiyordu ki üstüne atlıcaktım
Nasıl yapıp nasıl yediğimi dahi bilmiyorum o derece kendimi kaybettim
Hadi bakalm hayırlı sonuclar olsn canm.benm tokluk kan sekerm 95 cıkınca seker yuklemesı yaptırmadk.sen de bızım gıbı yarım kılo alanlar kervanına katılmıssın.demekkı normal 3 kısıde alıyosa.Selam kızlar, sabah kahvaltı etmedim şeker yükleme testine geldik çünkü. Sonuç bekliyoruz. Kg 70,4
Dün sabah- 1 yumurta 3 zeytin 2 tatlı kaşığı çilek reçeli ,biraz beyaz peynir ve iyi pişmiş 4 tane küçük sosis
Öğlen - taze fasulye
Akşam - 5 köfte (küçüktü) fırında patates , salata, ayran