Hamilelikte kilo kontrolü

Kızlar açın kollarınızı şefkate ihtiyacım var :KK43:
Dün öğlenden sonra salçalı suda sosis haşladım ama iyice pişirdim sonra 4 tane filan yedim. Geçen akşam da canım başka şarküteri ürünü çekti aşerdim resmen gece gitti eşim aldı yedim. Dün akşam bir halsizlik, bu sabah mide bulantısı. 1 tane yumurta yedim sabah, bastırsın diye. Sonra bir istifra :KK43: hastaneye gittik müşadeye aldılar.
Hata ettim biliyorum ama artık daha çok dikkat edeceğim. Canım da çekmesin artık ya :KK43:
Canım ya çok geçmiş olsun üst üste yediğin için mi böyle oldun zehirlenme değil dimi
Bi kaç gün hafif beslen canım dikkat et kendine

Sayende diyebilirim canım.son bir aydır dikkat etmeye çalışıyorum çünkü 9kilo aldım. 64 ile başladım şimdi 73küsur.Doktor uyardı.Buraya yazınca da insan gaza geliyo birbirine bakıp. Keşke daha erken başlasaydım diyorum
Hepimiz birbirimize burada iyi geldik canım iyi frenledik birbirimizi çok şükür
Bende keşke daha erken başlasaydım ama bu kadar hızlı kilo alacağımı düşünememiştim ilk hamileliğimde ilk 4 ay hiç kilo almamıştım buda böyle olur diye düşünerek biraz rahat davrandım asıl kiloyu da o dönemde almış oldum
Aslında hamilelikle yeme düzenim değişmemişti ama bünye meselesi bizde hızlı kilo alan guruptayız

Kızlar bugün akşam yemeğini 15.30 gibi yedim temizliğe başladım 3-4 saat temizlik ile uğraştım ve çok acıktım bi kase mercimek çorbası içtim bol limonlu karabiberli ekmek falan tüketmedim ama saat 9 du maalesef

Kızlar bende şeker çıktı bir ay yedşkleri

sağol canım şeker çıktı maalesef dikkat et dedi meyveyi kontrollü tüketmeliyim artık
140 olması gerekirken 161 çıktı 170 in üzeri başka doktora yönlendiriyorum şuan için gerek Yok dikkat et 1 ay sonra görüşürüz dedi
Maalesef meyveler dede cok seker var ona da dıkkat etmek gerekıyo.sadece senın degıl hamıle veya hamıle olmayan herkes dıkkat etmelı ve kararında yenmelı yoksa hersey zararlı artık canm.ekmekte bıle seker var artık mahvettıler bızı genetıkle oynaya oynaya

Kızlar açın kollarınızı şefkate ihtiyacım var :KK43:
Dün öğlenden sonra salçalı suda sosis haşladım ama iyice pişirdim sonra 4 tane filan yedim. Geçen akşam da canım başka şarküteri ürünü çekti aşerdim resmen gece gitti eşim aldı yedim. Dün akşam bir halsizlik, bu sabah mide bulantısı. 1 tane yumurta yedim sabah, bastırsın diye. Sonra bir istifra :KK43: hastaneye gittik müşadeye aldılar.
Hata ettim biliyorum ama artık daha çok dikkat edeceğim. Canım da çekmesin artık ya :KK43:
Gecmıs olsn canm surda 3 ay daha sık dısını yeme ıcınde ne oldugunu bılmıyoruz cok saglıksız seyler helede sosıs.hayatta yemedm yememde

Gelelım bana kızlar bacagım agrıyo demıstm bı ara ve dun sıddetlendı hastaneye gıttık doktor bebıse baktı gayet ıyı dedı.ıdrar tahlılı verdm az enfeksıyon cıktı bundan olabılır dedı bacagın agrısı.suan yurumekte zorlanıyorm sadece sol bacagım oyle ve bıraz sıstı.sızın var mı oyle bıseyınız veya duydunuz mu.saglık herseyden onemlı bunu bırkez daha anladm

Gelelım bana kızlar bacagım agrıyo demıstm bı ara ve dun sıddetlendı hastaneye gıttık doktor bebıse baktı gayet ıyı dedı.ıdrar tahlılı verdm az enfeksıyon cıktı bundan olabılır dedı bacagın agrısı.suan yurumekte zorlanıyorm sadece sol bacagım oyle ve bıraz sıstı.sızın var mı oyle bıseyınız veya duydunuz mu.saglık herseyden onemlı bunu bırkez daha anladm
Geçmiş olsun canım bel fıtığın Yok değil mi

Günaydın kızlar
Bu sabah kilo
72.6
Kahvaltı
2,5 dilim çavdar ekmeği
2 dilimi ile kaşarlı tost
Beyaz peynir
Domates
Bir haşlanmış yumurta
3 kaşık kahvaltılık sos

Dua edin kızlar oğlum sünnet olacak bugün birazdan çıkcaz 10 da yatış 11 de sünnete analacaklar sağ Salim hayırlısıyla olsun bitsin inşallah

Sabah ve ogle menüsü bırlestı
Kilo 68.5
Menemen
Ikı dılım ekmek
Bıraz peynır ve recel
3 bardak cay
Ikı tane cevız

Geçmiş olsun canım

Aksam menü
Uc tane dolma bıber
Bıraz yogurt
3 parca karpuz
Uc kasık da sütlac

Canım ya çok geçmiş olsun üst üste yediğin için mi böyle oldun zehirlenme değil dimi
Bi kaç gün hafif beslen canım dikkat et kendine
Yok canım zehirlenme değil, vitaminli serum mide bulantısı için iğne bir de boş serum toparladı.

Bugün 70,2 kg
Kahvaltı-1 simit, biraz peynir, domates ve salatalık
Akşam- karpuz ve 1 dilim yağsız börek

Midem hala hassas ondan iştahım da yok:(

Gelelım bana kızlar bacagım agrıyo demıstm bı ara ve dun sıddetlendı hastaneye gıttık doktor bebıse baktı gayet ıyı dedı.ıdrar tahlılı verdm az enfeksıyon cıktı bundan olabılır dedı bacagın agrısı.suan yurumekte zorlanıyorm sadece sol bacagım oyle ve bıraz sıstı.sızın var mı oyle bıseyınız veya duydunuz mu.saglık herseyden onemlı bunu bırkez daha anladm[/QUOT
geçmiş olsun canım nasıl oldu bacağın geçti mi ağrı rahim büyümesi sonucu sinir basısı olup ağrı yapabiliyor uzun süre ayakta kalmayıp dinlenerek biraz önleyebilirsin

Kilom 62,3
Kahvaltı kaşarlı tost, peynir, zeytin, domates
Ara 1 tane albeni, iki poğaça, iki kurabiye, 1 kutu ice tea, 1 bardak üçü bir arada kahve
Akşam 4 parça tavuk eti, 4 adet köfte, biraz bulgur pilavı, salata, iki dilim ekmek
Bügün ipin ucu kaçtı :110:

Back
X