- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
Sağol canım atlattık çok şükürHayırlısı olsun , sünneti sıkıntısız geçmiştir inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım atlattık çok şükürHayırlısı olsun , sünneti sıkıntısız geçmiştir inşallah
Sağol canım atlattık çok şükür
Sağol canım aminSünnet için hayırlı olsun, damatlığını da görün inşallah :)
Sagol canm allah razı olsn.hala aynı degısmedı.ılacları alırken eczanecı de oyle dedı bebek baskı yapıyo olabılır ondan da agrır sıser dedı zaten bebıs hala kasıklarımda tepınıyo yukarı cıkamadı bı turlugeçmiş olsun canım nasıl oldu bacağın geçti mi ağrı rahim büyümesi sonucu sinir basısı olup ağrı yapabiliyor uzun süre ayakta kalmayıp dinlenerek biraz önleyebilirsin
Afıyey olsn canm pasa nasıl agrısı var mıSlm kızlar
Öğle oğlum pizza yedi kenarlarını yedim
Şimdi akşam yemeğimi yedim
Bolca balık ve salata
Sağol canım çok şükür oğlum da iyi korktuğum kadar olmadıAfıyey olsn canm pasa nasıl agrısı var mı
Iyı sukur darısı ıkıncı bebısıne olsn canm.Sağol canım çok şükür oğlum da iyi korktuğum kadar olmadı
Amin canım çok sağolIyı sukur darısı ıkıncı bebısıne olsn canm.
Kan degerlerıne baktırdın mı bu ara canm.kan veya demır dusuncede tatlı ıstıyo ınsanın delı gıbı.sahsen benm oyle oluyoAra
2 şeftali
Psikolojikmidir nedir gebelik şekeri çıktıktan sonra sürekli canım tatlı ister oldu![]()
Benimki psikolojik ondan Eminim canımKan degerlerıne baktırdın mı bu ara canm.kan veya demır dusuncede tatlı ıstıyo ınsanın delı gıbı.sahsen benm oyle oluyo
Benimki psikolojik ondan Eminim canım
Hep böyle tam tersi şeyleri yapmak gibi sevmediğim bi huyum varda bebişim söz konusu olunca mecbur sabrediyorum
Kaçamaksız olmaz :)Aksam menü
Uc dolmabıber
Ikı kasık yogurt
3 parca karpuz
Yemekten bı ıkı saat once yarım seftali ve semız otu yedm.bı deee kucuk bı tane turta yedm esım almıs cok sevıyo kendı. bende kacamak yaptm bı tane