Hamilelikte kilo kontrolü

Canlar illaki kaçamaklar olacak ya bu kadar kasmayalım kendimizi zayıflamaya çalışmıyoruz ki amaç düzenli beslenmek hamileliğin tadını bi yerde de çıkartmak lazım dimi ama :anneadayı:

Selam kızlar,
Sabah aç karnına : 70,4
Kahvaltı: 1 dilim ev böreği peynirli, domates ve salatalık, 1 bardak şeftali kompostosu
Öğlen: 3 tane yaprak sarma, 1 dilim çavdar ekmeğine ev yapımı kahvaltılık salça sürdüm yedim
Akşam: 2 biber dolması, 1 kase yoğurt
Şimdi : biraz kavun :)

Kızlar geçen günkü mide sıkıntımdan mı bilmiyorum dün halsizdim, bugün biraz daha iyiyim ama yine de tam eski enerjim gelmedi. Bebiş daha az hareket ediyor. Hissettiğinden mi acaba ?
Canım bu dönemde hareketleri hergün aynı olmaz bazen çok hareketli bazen biraz daha durgun Benin iki gündür biraz daha sakin ondan önce karnım yerinden oynuyordu

hayırlı akşamlar kızlar düğün telasindan kacgundur yazamadim yegenim evlendi yemeklerimde duzensiz oldu toplamda 3 kilo aldim yarindan itibaren duzenli yazarim bir haftada gobegim kocaman cikti bebegim büyüyor teyzeleri inşallah kucagimiza almak nasip olur rabbim tummm isteyenlere nasip etsin inşallah
Allah mutlu mesut etsin yeğenini canım güzel yorgunluklar bunlar
Mide bulantıların hafiflesin düzene girer canın yediklerin
Ben ilk 2 ay hergün katmer yiyordum o dönem 10 kilo alsam bile umursamazdım bi tek bunu yiyebiliyordum çünkü

Günaydın kızlar bugün de kahvaltım serum!
Sabah uyandım kahverengi akıntım geldi hasteneye geldik yatırdı. Kasılmam başlamış !
Bebek aşağı inmiş . Dua edin bana :(

Sabah uyandım kahverengi akıntım geldi hasteneye geldik yatırdı. Kasılmam başlamış !
Bebek aşağı inmiş . Dua edin bana :KK43:
Oyy kıyamam ya ıns bısey olmaz bı tane arkadasında erken gelmeye kalktıda ıgne serum durdurdular canm.senın bebısede bısey olmuycak ıns

Kahvaltıdan önce 6tane kayısı
Kilom:72.9
Kahvaltı 2dilim ekmek,6tane zeytin,kaşar peyniri,beyaz peynir,1kase mantar,1bardak süt,1tane közlenmiş biber,domates salatalık

Sabah ve ogle bırlestı
Kilo 68.5
Bır kase yogurt corbası
Salata
Ikı dılım ekmek
4 parca karpuz
Sabah 10 gıbı bı tane top kek

Bebek aşağı inmiş . Dua edin bana :KK43:
Aa canım çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz atlatırsın bu dönemi bi kaç arkadaş vardı erken Doğum riski olan sıkıntısız atlattılar çok şükür darısı başına haberdar et bizleri

Slm kızlar çok iştahlıyım bugün
Ara çok az üzüm
3-4 çatal pasta oğlum yiyordu
Şimdi bir kaşık kahvaltılık sos ve kaşar peyniri

Benim tüp bebek hep risk vardı bi sebebi Yok dedi doktor. Yorulmadım iş yapmadım ama oldu. İnş geçer . 4. Serum takıldı.
Ins canm rabbım sıfa versn gecer bu gunlerde ıns.benm de bacagm gecmedı ve artık cok agrıyo dayanamıyorm yarın kalp damar cerrahına randevu aldm

Slm Canlar öyle yedim öyle yedim ki anlatamam
Ve inanılmaz su içiyorum suya kanamadım bi türlü
Evet gelelim neler yediğime
Bir tabak kısır 2 kaşık yağ bol yeşillikle diyet usulü
Bir tabak tavuk sote
2 kaşık bulgur pilavı oğlumun tabağında kalan çok azdı
Ama şişirdi bunlar beni tabi
75 kilo olmuşum yemekten içmekten :işsiz:

Canım bel fıtığı da aynı ağrılara sebep oluyor bunu da bi sor istersen doktoruna
Belimde hıc agrım yok kı oncede sonrada olmadı hıc.agrım kasıkla bacagımın bırlestıgı yerde ve bacagm sıs sadece sol tarafm boyle anlam veremıyorm arkadaslarada danıstm hıc baslarına gelmemıs ve kımsem yok burda da bı ara oturup agladm hatta .parol ıctımde hafıfledı bıraz agrısı

hayırlı akşamlar kızlar bugün ikili tarama sonucunu aldim hamdolsun şükürler olsun sonucum iyi cikti ...
bugünkü menüm sabah 8 de
süzme peynir 2 dilim ekmek
öylen 12 buçuk da küçük kasede kizartma 2 dilim ekmek..
saat 4 'de bir simit
saat 6 buçuk da yeşil elma
saat 7 buçuk bir kase kısır bir tane közlenmiş patlican bir dilim ekmek bir kâse yoğurt

Back
X