Hamilelikte kilo kontrolü

Bende öyle yapıyorum aynı pişmanlığı yaşıyorum ama son hafta pek dikkat etmeyi düşünmüyorum son hafta bari tadını çıkartayım ya Doğumdan sonra da dikkat etmeye başlıcam çünkü en azından bir hafta ara veririm ödül olsun dimi ama :)
Yine de bence çok iyi gidiyoruz maksimum 3 haftam kaldı şuana kadar 13 kilo aldım çok şükür ilk gebeliğime göre çok çok daha iyiyim 2 kilo daha alsam ideal ölçüde olmuş olcam inşallah
Hayırlısıyla yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah
Nedır bu cektıgımız yahu bı de dogum sonrası dıkkat etmek vardı demı offf.o zaman bende bıraz koyverıyım bari

Günaydın kızlar
Kilo 78.6 :eek:
Ama çok erken tartılıyorum saat 6 gibi birde geç yatıyorum hazmetmeye fırsat olmuyor ki
Teselli işte :işsiz:
Kahvaltı öncesi activia
Kahvaltı oğlumun kalan kahvaltısı
Yarım tost
Yumurta sarısı :)
Bi kaç çatal peynir
Bi kaç çatal domates salatalık
Şimdi mandalina yicem
Biraz da fındık
Kahvaltıya davetliyim az yicem :KK47:

Sabah ogle menü
Kilo 73
Kucuk bı tabak et kavurma
El kadar yufka ekmek
Bıraz peynır ve bal
1 bardak cay
Veeeee nezle olmusum onla ugrasıyorm son ay dedık turnayı gozunden vurduk o kadarda dıkkat etmıstm halbukı

Slm kızlar akşam bulgur pilavı tavuk sote ve yoğurt yedim ne yediysem vücudumda kalıyor artık içtiğim suda dahil bende ödem başladı maalesef
Şimdiden 81 kilo çıkıyorum idrara bile çıkamıyorum o kadar sıkışmaya az az geliyor buda ödemin belirtilerinden menü artık çok fazla paylaşmam arada girer kilo paylaşırım yüzüm olursa :)
Protein ağırlıklı besleniririm bundan sonra inşallah

Aksam menü
3 tane dolmabıber
El ıcı kadar yufka ekmek
2 bardak cay
Yemekten 3 saat oncede bı kase asure
Bı tane cıkolatalı gofret

Slm kızlar akşam bulgur pilavı tavuk sote ve yoğurt yedim ne yediysem vücudumda kalıyor artık içtiğim suda dahil bende ödem başladı maalesef
Şimdiden 81 kilo çıkıyorum idrara bile çıkamıyorum o kadar sıkışmaya az az geliyor buda ödemin belirtilerinden menü artık çok fazla paylaşmam arada girer kilo paylaşırım yüzüm olursa :)
Protein ağırlıklı besleniririm bundan sonra inşallah
Olsn yaa bırakma bızıııı.her gun yaz mutlaka.ödem ancak dogumdan sonra gıder.kılo olmasında odem cabuk gıder nasılsa

Olsn yaa bırakma bızıııı.her gun yaz mutlaka.ödem ancak dogumdan sonra gıder.kılo olmasında odem cabuk gıder nasılsa
Kız yazarım tabi ödemde insanın moralini bozuyor ya :)
Sen ne zaman gofret yesen ardından hemen bende yiyorum canım öyle istiyor ki sen yazınca farkediyorum geçende de yemiştin gittim bi sürü aldım yedim :kk77:

Kız yazarım tabi ödemde insanın moralini bozuyor ya :)
Sen ne zaman gofret yesen ardından hemen bende yiyorum canım öyle istiyor ki sen yazınca farkediyorum geçende de yemiştin gittim bi sürü aldım yedim :kk77:
Oyyy kıyamam kız nasıl guldum ben de arada alıp yıyorm tatlı ve paketlı gıdadan uzak durmaya calısıyorm ama arada kacamak oluyo.24 kılo alıp veren bırısın kız sen yıne verırsn bısey olmaz.tecrubelısın o konuda benm ne olucam bılmıyorm daha ıns verebılırm gerı cunku orta okuldan berı dıkkat ederm hep kıloma yedıgıme yoksa alıp basını gıdıyo meret

Oyyy kıyamam kız nasıl guldum ben de arada alıp yıyorm tatlı ve paketlı gıdadan uzak durmaya calısıyorm ama arada kacamak oluyo.24 kılo alıp veren bırısın kız sen yıne verırsn bısey olmaz.tecrubelısın o konuda benm ne olucam bılmıyorm daha ıns verebılırm gerı cunku orta okuldan berı dıkkat ederm hep kıloma yedıgıme yoksa alıp basını gıdıyo meret
Ah canım benim ya bende aynıyım ömrüm kilo alıp vermekle geçiyor resmen hamilelik kilosu diğer zamanlarda ki kilo gibi olmuyor ama rahat ol
Normal değil çünkü bu kadar hızlı kilo almak
Aynı anormallikte de gidiyor kilolar zaten

Günaydın hanımlar
Kilo 79.2 :oha:
Kahvaltı öncesi 2 mandalina
Biraz fındık
Kahvaltı biraz önce
3 inçe dilim börek
Domates salatalık
Peynir
Bir haşlanmış yumurta
Bir bardak çay
Bir çatal helva

Ah canım benim ya bende aynıyım ömrüm kilo alıp vermekle geçiyor resmen hamilelik kilosu diğer zamanlarda ki kilo gibi olmuyor ama rahat ol
Normal değil çünkü bu kadar hızlı kilo almak
Aynı anormallikte de gidiyor kilolar zaten
Ins canm verırız kolaylıkla saglıkla bebıslerı kucagımıza alalımda.dogumdan sonrada yazalım buraya su kadar gıttı bu kadar kaldı dıye

Son düzenleme:
Sabah ogle menü
Kilo 73
Kucuk bı tabak menemen
2 dılım ekmek
Bıraz peynır ve zeytın
Salatalık
Buraz bal ve helva
2 bardak cay

Saat 20.30 da annem kardesıme kızartma yaptı dayanamdm ben de yedm kenarından ekmekle.domates sosu ve 2 bardak cay

Sabah ogle menü
Kilo 73
Sucuklu yumurta
3 dılım ekmek
Bıraz bal ve helva
Bıraz peynır ve salatalık
2 bardak cay

Back
X