- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
- #1.001
Ay hiç sanmıyorumKendıne az sekerlı yap fıstık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hiç sanmıyorumKendıne az sekerlı yap fıstık
Ikı haftadr bende ıstıyorm ıspanak yaaa bulursam bende yapıcam cok severm yogurtlaSlm
İki kase aşure sırf tadını kontrol edeyim diye İkinciyi yedim :)
Akşam yemeğimi şimdi yedim
Yoğurtlu ıspanak
Canm valla insan yemeden duramiyorum heleki Son aylarda daha çok acikiyor insan ben hamileligimde 15 kilo almıştım ama oglusum 4.500 gram doğmuştuSlm 19 haftalık hamileyim ve daha şimdiden 5 kilo almış bulunmaktayım
İleriki gebelik haftalarım da yüksek tansiyon riskim olduğu için çok kilo almamam lazım
Bu ikinci gebeliğim bi oğlum var rabbim bağışlasın
6 yaşında ilk hamileliğimde 24 kilo almıştım
Doğumdan 3-4 ay sonra vermiştim kiloları
Gelelim şuana başlangıç kilom 65
En fazla 77 ile Doğuma gitmek istiyorum gönül 75 istiyor ama neyse
80 olmayım da
Yarından itibaren her sabah tartılarak
Ve her yediğimi paylaşarak başlamak istiyorum inşallah istediğim sonucu alırım
Eveeeet başlıyoruz
Güncel kilo 70
Bende aynı durumdayım belli bir haftaya kadar iyi gitti ama sonrası facia :)Canm valla insan yemeden duramiyorum heleki Son aylarda daha çok acikiyor insan ben hamileligimde 15 kilo almıştım ama oglusum 4.500 gram doğmuştu
Bence daha almasın evet iyidi zor doğdu ama kilosundan dolayı ya 37 haftada kontrole gitmiştik doktor bebeğin 3 kilo 750 gram demiştiBende aynı durumdayım belli bir haftaya kadar iyi gitti ama sonrası facia :)
Şuan tam 14.5 kilo aldım doğumuma 15 gün var ne kadar daha alırım acaba
Maşallah bebeğinin kilosu çok iyiymiş :)
İnşallah daha fazla almamBence daha almasın evet iyidi zor doğdu ama kilosundan dolayı ya 37 haftada kontrole gitmiştik doktor bebeğin 3 kilo 750 gram demişti