Hamilelikte kilo kontrolü

Sabah ogle menü
Kilo 74
Kucuk bı tabak menemen
Ikı dılım ekmek
Bıraz bal ve tereyagı
Bıraz peynır ve helva
2 bardak cay

Slm kızlar akşam yemeğimi yedim biraz önce
Bir tabak bulgur pilavı
3 tane haşlama baget
Biraz fındık yedim şimdi
Birde elma

Aksam menü
Kucuk bı tabak bulgur pılavı ustune mantar tavuk sote
3 kasık yogurt
Bıraz salata
Aksamdan ıkı saat once bı bardak sut kucuk bı dılım ev yapımı yas pasta

Günaydın kızlar iyi pazarlar
Kilo 79.6
Kahvaltı öncesi bir çikolata
Kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
Bir haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Peynir
3 zeytin
3 tatlı kaşığı pekmez
Biraz kahvaltılık sos
Bir bardak çay

Hamilelikte zayif kalmaya cabalamayi yersiz buluyorum. Kizlar kilo aldigimizda basimiza dünyanin en kotu seyi gelmiyor. Hele ki hamile iken! Ama yine de dikkat edecem derseniz gereksiz yemeyin. Sorf hamileyim diye tikistirmayin yani. Gecen gun eltim puding yapmis. Ya yemicem canim istemiyor diyorum. Yok diyor bebegim cani ceker . Allah allah . Bu gibi zorla yedirmeye calisanlari engelle yeter.

Sabah ogle menü
Kilo 74
2 parca kıymalı pıde
2 bardak cay
Ikındı gıbı
Bır poacayla bırlıkte bal ve cevız, bır bardak cay kacırdm

Hamilelikte zayif kalmaya cabalamayi yersiz buluyorum. Kizlar kilo aldigimizda basimiza dünyanin en kotu seyi gelmiyor. Hele ki hamile iken! Ama yine de dikkat edecem derseniz gereksiz yemeyin. Sorf hamileyim diye tikistirmayin yani. Gecen gun eltim puding yapmis. Ya yemicem canim istemiyor diyorum. Yok diyor bebegim cani ceker . Allah allah . Bu gibi zorla yedirmeye calisanlari engelle yeter.
Kılo almamak zaten ımkansız canm.o yuzden bızde yedıklerımızı buraya yazalım kı kontrol saglayıp takıp edelm dıye topık acıldı.yoksa zaten aynı kıloyla hamılelık bıtmez

Zayıf kalmaya çalışmıyoruz zaten canım ipin ucunu kaçırmayalım diye yediklerimizi paylaşıyoruz o kadar :işsiz:

Ayy yeni gördüm ben burayı ❤ ya da görüp unutmuş olabilirim. 34+0 bugün. Toplam 8 kiloydu 10 gün önce. 11 kiloyu geçmemek hedefim ama ne kadar mümkün olur bilmiyorum. Pazar kahvaltısı bugün aştı kendini zaten :(

Akşamları acıkmaya başladım bi kaç gündür
Şimdi 4 kuru incir
Bir avuç fındık

Ayy yeni gördüm ben burayı ❤ ya da görüp unutmuş olabilirim. 34+0 bugün. Toplam 8 kiloydu 10 gün önce. 11 kiloyu geçmemek hedefim ama ne kadar mümkün olur bilmiyorum. Pazar kahvaltısı bugün aştı kendini zaten :KK43:
Kilo problemim olmadığı için dikkatini çekmemiştir:KK48:
Senin kilo alımın güzel dengeli gidiyor maşallah
Ben yine abarttım ilk hamilelik kadar olmasa da şimdiden 15 kilo almışım bile :olamaz:

Kilo problemim olmadığı için dikkatini çekmemiştir:KK48:
Senin kilo alımın güzel dengeli gidiyor maşallah
Ben yine abarttım ilk hamilelik kadar olmasa da şimdiden 15 kilo almışım bile :olamaz:
Gece uyku problemim var. 4ten önce asla uyuyamiyorum. Ama tabii çocuk vs olmadığı için 12ye kadar uyuyorum. Gece 3te 4te mutlaka birseyler yiyorum. Ona rağmen çok almadım. Ekmek kırk yılda bir yiyorum, pilav da öyle. Abur cubur çikolata gofret cips 8 aydır ağzıma surmedim. Yoksa yemek tıka basa yiyorum yani. Sık sık acikiyorum artık sonlara geldik pek dayanamiyorum

Back
X