Arkadaşlar merhaba
3aylık hamileyim ve 58kiloyla gebe kaldım ve 7kilo aldım.işin garip tarafı sürekli küsüyorum.tatlı hamur işi yemiyorum.yumurtamı peynirimi cevizimi yiyorum.Ama eskisine göre daha az yememe ve sürekli kusmama rağmen nasıl kilo alıyorum çıldırmam
doktorum çok kızdı kendimi ifade bile edemedim.Bebeğim çok şükür çok sağlıklı buna daha çok önem vermemiz gerekirken kiloma çok takıldı.elbette bi gariplik var ama benim sebep olduğum bişey değil dediğim gibi yediğimi küsüyorum.Tek sıkıntım haşimato hastasıydım.Bununla alakası olabilir mi diye sorduğumda ilaç alıyodun etkisi olmaz dedi.yiyosundur dedi.anlatamıyorum kimseye
Hergüne yürüyüş yapıcım artık ve 3ana 3ara öğün beslenicem ve kusmamaya özen göstericim.doktor tavsiyesi..şaka gibi,sanki bi gidip kusayım diyerek küsüyorum..çok sinirlerim bozuk
benim 4kilo vermem lazım beslenmeme dikkat ederek yürüyüş yapsam kilo verebilirmiyim?
3aylık hamileyim ve 58kiloyla gebe kaldım ve 7kilo aldım.işin garip tarafı sürekli küsüyorum.tatlı hamur işi yemiyorum.yumurtamı peynirimi cevizimi yiyorum.Ama eskisine göre daha az yememe ve sürekli kusmama rağmen nasıl kilo alıyorum çıldırmam

Hergüne yürüyüş yapıcım artık ve 3ana 3ara öğün beslenicem ve kusmamaya özen göstericim.doktor tavsiyesi..şaka gibi,sanki bi gidip kusayım diyerek küsüyorum..çok sinirlerim bozuk