- 9 Nisan 2013
- 1.257
- 1.037
- 83
- 36
- Konu Sahibi Mona Rozaa
Kızlar 27. haftalık oldum. 8 kilo almışım. Normal mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20.hafta 7 kilo
34.hafta bitti toplamda 13 kilo almışımCAnım ne durumdasın.? Kaç kilo aldın? Benimde basım belada kilo alımımla... durmuyor sürekli bit artışpek yemediğim halde şişmeye devam
34.hafta bitti toplamda 13 kilo almışım
Şekerine ve guatırına baktırdın mı birde cinsiyeti ne benim kız bu bebişim oğlumda çok yedim ama kızımda kesildim14 haftada 6 kilo çok iyi... nasıl yaptın ben kilo alımımı durduramıyorum son haftalarda daha çok alırsın diyo herkes.![]()
Kızım olacak. Sağlık açısından bir sıkıntı yok. Fazla yiyorum sanırım önümüzdeki kontrole kadar dikkat Edicem. Bakalım işe yarayacak mıŞekerine ve guatırına baktırdın mı birde cinsiyeti ne benim kız bu bebişim oğlumda çok yedim ama kızımda kesildim
Ben ilk başlarda hiç yiyemedim oğlumda deli gibi yiyordum 25.haftadan sonra oğlumda da diyete başlamuştım doğuma giderken 76 kiloyu devirmiştimKızım olacak. Sağlık açısından bir sıkıntı yok. Fazla yiyorum sanırım önümüzdeki kontrole kadar dikkat Edicem. Bakalım işe yarayacak mı
Kaç kiloyla hamile kaldınızKızlar 25. Haftadayım 10 kilo aldımçok moralim bozuluyo
![]()
En geç 16 haftada normale dönersin, sonra verdiğin kiloların da acısını çıkarmaya hazır ol :)Arkadaşlar 13 haftalık hamileyim 5 kilo verdim. 61.5 la hamile kaldım şuan 56.5 kiloyum. Miğde ağrısından hiç bişiy yiyemiyoruz.iştahsızlık hat safhada. nezaman normale döncem