- 20 Temmuz 2016
- 100
- 13
- 48
- 27
- Konu Sahibi Gizemli213
15 haftalık hamileyim ve hiç kilo almadım hatta 1kilo verdim sizce bu normal mi normalde 2_4 arası kilo alınması gerekmiş dogrumu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 ayda 4 kilo alan biri olarak Şuanda orta yerimden çatladım hayatım.15 haftalık hamileyim ve hiç kilo almadım hatta 1kilo verdim sizce bu normal mi normalde 2_4 arası kilo alınması gerekmiş dogrumu
3 ayda 4 kilo alan biri olarak Şuanda orta yerimden çatladım hayatım.Şaka bir yana benim doktorum ayda 1 kg almam gerektiğini söylüyor. İlk iki ay kilo almamak normal diyor.
![]()
Bide ben aburcubur tüketmiyorum hep meyve yiyorum belkide ondan kilo almıyorum sen aburcubur tüketiyor musun3 ayda 4 kilo alan biri olarak Şuanda orta yerimden çatladım hayatım.Şaka bir yana benim doktorum ayda 1 kg almam gerektiğini söylüyor. İlk iki ay kilo almamak normal diyor.
![]()
İnanır mısın bende aynısıyım su içsem yarıyordu hamile olunca ne olduysa almadım almamda inşallahAbur cuburla da çok alakası var elbetteki ama bence bünye meselesi.. ben şahsen su içse yarayan cinslerdenim ve İnan yediğim sadece meyve.. 5inci ayıma gireceğim Allah izin verirse.. 5 kilo aldım
Zayıf biriysen alıyor alabilirsin bu arada tabikide taktiklerimin hepsini söylerimBende şuan kıskançlıktan çatladım :) kızlar maşaallah ya darısı başıma ilk aydan 2 kilo alarak başladım dahada alıcam gibi görünüyo :) şu beslenme işini banada öğretseniz
Hayır canım ya. Çok düzenli ve sağlıklı besleniyorum. Her gün meyve yiyorum süt içiyorum ve spor yapıyorum. Sonuç 3 ayda bıngıl bıngıl olan bacaklarBide ben aburcubur tüketmiyorum hep meyve yiyorum belkide ondan kilo almıyorum sen aburcubur tüketiyor musun
Anladım canım allah gönlünüze göre versin ama dedigim gibi hiç çikolata yemiyorum.pilav.makarna vb böyle şeyler daha tüketmedim canım hep ekşi istedigi için mandalina yiyorum durmadanHayır canım ya. Çok düzenli ve sağlıklı besleniyorum. Her gün meyve yiyorum süt içiyorum ve spor yapıyorum. Sonuç 3 ayda bıngıl bıngıl olan bacaklar. Bünye meselesidir belki. Annem de bana hamileyken göbeği bile yokmuş. 7 kilo almış 4 kilosu benmişim zaten
![]()
Bide ben aburcubur tüketmiyorum hep meyve yiyorum belkide ondan kilo almıyorum sen aburcubur tüketiyor musun
Zatıf değilim ne yazıkki şuan 75imZayıf biriysen alıyor alabilirsin bu arada tabikide taktiklerimin hepsini söylerim
Dedigim gibi haftada 1 balık kesin kırmızı et tüketiyorum haftada 2 kere ceviz süt hergün tüketiyorummaşallahh
peki normal beslenmene devam ediyorsun değil mi,protein karbonhidrat..sadece meyve değil dimi?
Anladım daha ilk ayın belli olmaz mide bulantın oldugu zaman illa kilo veriyorsun tabi benim mide bulantım sadecw 2 hafta sürdüZatıf değilim ne yazıkki şuan 75im![]()
Ilk iki ay hatta 3 ay bende almadim 55 ile basladim 63 le bitirdim hamileligi bebegim 3,650 kg dogdu herkesin bunyesi kilo alip verme olayi farkli bi arkadasim 30 kilo aldi taninmaz hale geldi herkesin hamileligi kendine ozel15 haftalık hamileyim ve hiç kilo almadım hatta 1kilo verdim sizce bu normal mi normalde 2_4 arası kilo alınması gerekmiş dogrumu
Anladım teşekkürlerIlk iki ay hatta 3 ay bende almadim 55 ile basladim 63 le bitirdim hamileligi bebegim 3,650 kg dogdu herkesin bunyesi kilo alip verme olayi farkli bi arkadasim 30 kilo aldi taninmaz hale geldi herkesin hamileligi kendine ozel
15 haftalık hamileyim ve hiç kilo almadım hatta 1kilo verdim sizce bu normal mi normalde 2_4 arası kilo alınması gerekmiş dogrumu
33. Haftamdayım ve toplamda 4 kilo alan biri olarak her yazana inanma..15 haftalık hamileyim ve hiç kilo almadım hatta 1kilo verdim sizce bu normal mi normalde 2_4 arası kilo alınması gerekmiş dogrumu
Ay ben de öyleyim. Nar yiyorum ben sürekli. Tatlıta bakamıyorum bileAnladım canım allah gönlünüze göre versin ama dedigim gibi hiç çikolata yemiyorum.pilav.makarna vb böyle şeyler daha tüketmedim canım hep ekşi istedigi için mandalina yiyorum durmadan