- 18 Ekim 2020
- 140
- 88
- 13
- 25
- Konu Sahibi Fatmanurc7979
Merhaba hanımlar 31 Ekim'de transfer oldum bugün sağ bacağımda kramp var normalmi yaşayan varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bağlantılı oldugunu zannetmiyorum.Merhaba hanımlar 31 Ekim'de transfer oldum bugün sağ bacağımda kramp var normalmi yaşayan varmı
Kramp gibiBacak ağrısıyla bir alakası olduğunu düşünmüyorum hamileliğin ama yine de bir doktorunuza danışın
Daha yeni 6 haftalık felanBilemedim yinede bende hiç öyle bişey olmadığı için alakasız geldi ama herkesin vücudu bünyesi farklı tabiki olabilir de olmayabilirde ne kadarlık gebesiniz
Tüp bebek canımTedavi ile mi normal gebelik mi
Bilmiyorum vallaİlaçların yan etkisi olabilir o zaman canım
Saolun teşekkürlerMagnezyum eksikliginden oluyor genelde bu kramplar
Doktorunuza muhakkak danışın
Bebeğe bir zararı olur muMagnezyum eksikliginden oluyor genelde bu kramplar
Doktorunuza muhakkak danışın
Bir bilgim yok ama ne zarari olabilir kiBebeğe bir zararı olur mu
Yani ben iki düşük yaptığımdan çok evham yapıyorum düşer mi anlamındaBir bilgim yok ama ne zarari olabilir ki
Bende de olmuştu ve dr ilaç verince hemen kesildi
Muz da yiyebilirsiniz magnezyum vardir onda da
Evet internette okudum muzla avakado da varmış yarın alicam doktorumda danisicamYani ben iki düşük yaptığımdan çok evham yapıyorum düşer mi anlamında
Inanin düşükle ilgisini hiç duymadimYani ben iki düşük yaptığımdan çok evham yapıyorum düşer mi anlamında
Inanin düşükle ilgisini hiç duymadim
Strese girmey
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için ben bile kendime bazen delirmişim diyorum insan o korkuyu o anları yaşayınca sürekli kafasında acaba oluyorInanin düşükle ilgisini hiç duymadim
Strese girmeyin