Hamilelikte kıramp

benimde 2 aydir kramp var ama benim ilerleyen haftalardayim magnezyum yada kalsiyum eksikligi dediler hepsi normal cikti muz ev yogurdu falan yedim.ama faydasiz magnezyumda kullaniyorum cozum.buluraaniz banada yazin nolur 2 aydir sakat gibiyim 😞
Ben yarın avakado almayı düşünüyorum doktorum magnezyum eksikliğinden derse eğer geçmezse yediğim birşeyden fayda görürsem yazarım canım tabiki

benimde 2 aydir kramp var ama benim ilerleyen haftalardayim magnezyum yada kalsiyum eksikligi dediler hepsi normal cikti muz ev yogurdu falan yedim.ama faydasiz magnezyumda kullaniyorum cozum.buluraaniz banada yazin nolur 2 aydir sakat gibiyim 😞
Merhaba canım ben doktorumu aradım şimdi erken ama magnezyum eksikliğinden olur dedi avakado ye muz ye dedi valla muzla avakado yedim geçti sanada faydası olur belki diye yazayım dedim

Merhaba canım ben doktorumu aradım şimdi erken ama magnezyum eksikliğinden olur dedi avakado ye muz ye dedi valla muzla avakado yedim geçti sanada faydası olur belki diye yazayım dedim
sagol canim. fayda etmedi onlar bana😞 magnezyum degerimde normal cikti. dogumdan sonra gecermis. sevindim senin adina darisi bana olsun

Bilemedim yinede bende hiç öyle bişey olmadığı için alakasız geldi ama herkesin vücudu bünyesi farklı tabiki olabilir de olmayabilirde ne kadarlık gebesiniz
Oluyor canim tabiki bunyeden bunyeye farkeder ama bende duydum gorumcem soylemisti oda boyle seyler yasamis bacak kırabi agrisi cekilmesi falan

Back
X