Hamilelikte kist oluşan var mı bi sorun olur mu

Cllk24

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
172
58
13
32
Bugün doktor kist olduğunu söyledi büyümemesi için takip edicez dedi böyle bişey başına gelen var mi

Ben varım canım.. Kistim var ve takipteyim doktorum tarafından. 4.27 çıktı ilk sonra 5.05 cm daha sonra 4.77 cm.. Dayanamayacak sancın ağrın olursa Üniversite Hastanesine git dedi bana.. Kistim var dersen müdahale ederler dedi. Aksii bir durum olmazsa ameliyat yok. Ani hareket yapma ağır kaldırma dedi. Çok yukarı uzanma ve asla grip olma dedi. Yapıyoruz elimizden geleni. Ama allerjik öksürüğüm var ve rahatsız ediyor. Beklemekten başka çarem yok. Senin kist kaç cm? Kendi kendine kaybolma ihtimali de var..

Kaç cm olduğunu bilmiyorum ki bişey demedi sadece takip edicez çok ağrın olursa gel dedi sizin ne kadarlık hamilesinz

Kızlar bahsettiğiniz şey miyomsa bende de var. doktor yeri tehlikeli bölgede deil dedi bana. 7 haftalıkken 2.5 cm di şuan 14 haftalığm bilmiyorum kaç oldu. ama arkadaşm hamileyken 5 tane vardı doğum yaptı hiç bi skıntı olmadı

Kızlar bahsettiğiniz şey miyomsa bende de var. doktor yeri tehlikeli bölgede deil dedi bana. 7 haftalıkken 2.5 cm di şuan 14 haftalığm bilmiyorum kaç oldu. ama arkadaşm hamileyken 5 tane vardı doğum yaptı hiç bi skıntı olmadı

Miyom sıkıntı olnadı ablamda 2 tane portakal kadardı. Ama ben özellikle sordum miyom mu diye.. Kist dedi..

Banada kist dedi kan testi istedi benden sonuçta ca 125 31 yazıyo ne demek bilmiyrm yarın gidip sorcam aklıma takıldı

Baba Ilk hamilelikte dr kist var demisti ve genellkile kendi kaybolur demisti oylede oldu ,,sizinde kendi kaybolur insallah

Bu arada hamileliginzn gününü neye göre hesaplıyosunz bana doktor hiç soylemedi ne kadarlık olduğunu

Back
X