Hamilelikte kist patlaması

nursel84

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2022
1
0
1
41
Merhaba 6 haftalık hamileyim kistim vardı ve patladı kanama vs olmadı iç kanama rıskıyle bırgun hastanede yattım kanda ne cogalma nede azalma var doktorum 1 hafta sonra kontrol edıcek başına böyle bırsey gelen varmı suan sırt ustu yatıyorum sureklı

Merhaba 6 haftalık hamileyim kistim vardı ve patladı kanama vs olmadı iç kanama rıskıyle bırgun hastanede yattım kanda ne cogalma nede azalma var doktorum 1 hafta sonra kontrol edıcek başına böyle bırsey gelen varmı suan sırt ustu yatıyorum sureklı
Merhaba öncelikle geçmiş olsun bende bugün ilk defa kontrole gittim bebeğim 5+5 haftalık keseyi gördük hiç bir sıkıntı yok ama 7.7 cmlik sağ tarafımda kistim çıktı ve doktor ameliyatlık duruma gelmiş 12. Haftaya kadar kontrollü gidicez dedi progestan yazdı vajenden kullan dedi fitil gibi 12. Haftadan sonra ameliyatın riski olmuyor dedi çok çok üzüldüm çok korkuyorum araştırıyorum sorulturuyorum olabiliyomuş bu kistler birinde 2 tane varmış biri 7 biri 8 cm lik 3. Ayda kaybolmuş ama dokto bana hiç böyle telkinler vermedi

Back