Arkadaşlar merhaba yeni evlendim 4 ay oldu evlendiğimden beri sol kasığım ağrıyor kadın doğuma gittiğimde hiç bir sıkıntı olmadığını söylemişti bugün yine gittim ağrımdan dolayı 2 mm lik bi kist olduğunu ve önemli bir şey olmadığını hastane çalışanı olduğum için bunu söylediğini söyledi sizce hamile kalmama engel olur mu yine doktora gözükeceğim tabi
Arkadaşlar merhaba yeni evlendim 4 ay oldu evlendiğimden beri sol kasığım ağrıyor kadın doğuma gittiğimde hiç bir sıkıntı olmadığını söylemişti bugün yine gittim ağrımdan dolayı 2 mm lik bi kist olduğunu ve önemli bir şey olmadığını hastane çalışanı olduğum için bunu söylediğini söyledi sizce hamile kalmama engel olur mu yine doktora gözükeceğim tabi
Benim 4 yildir olmuyrdu 3 tane kist vardi ama kac doktora gittimse hepsi onemsiz hamile kalmana engel degil dediler baska sebepler aradilar hamile kalamama. Bu sene hamile kaldim. 3 kistle.
Hamile kaldığımda doktor keseye bakarken geçen ay doktora gittiğimi ve kist gördüğünü söylemiştim...O da şuan ben göremiyorum onlar olurlar ve dökülürler özellikle hamilelikte sıkıntı olmaz dedi..Gerçekten gözlerimle görmüştüm hamilelikten önceki kisti ekranda göstermişti doktor gitmişşşş Önemsiz dedikleri kistler demek ki problem çıkarmıyor