Hamilelikte kızılay maden suyu?

Zeryya

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
468
226
18
Iyi aksamlar hanimlar, ben beypazari maden suyuna baslamayi düşünüyodum, kizilay ile ilgili duydugum olumsuz elestirilerden sonra ama esim haberim yokken yine 6 li kizilay almis. Bunlari da tukettikten sonra Beypazari na baslasam olur mu acaba. Zarari var midir kizilayn?

Kızılay neden kullanmıyorsun canım neyi varmış ki

Evet de bende bacak agirsi var ona iyi geliyo
İçinde magnezyum oldugu için doktoruna söyle hap versin yada muz da tüketebilirsin o da iyi gelir hamilelikte magnezyum eksikliği olunca agrılar olabiliyor ben bunun için decavit kullanıyorum

sorun sadece sertlikse mesela bana maden suyu cok tuzlu geldigi icin ben su ile karistirarak iciyorum hep. oyle olunca seyrelmis olur.

benim aklima gelen maden suyunun zararli olabilecek tek yani tuz nedeni ile tansiyonu yukseltmesi olabilir ama baska fikri olan yazarsa ben de ogrenirim.

Maden sularının mineral ve sodyum oranına bakarak; değeri yüksek, sodyumu düşük olanı tercih edin. Kızılay pek uygun değil. Sodyumu biraz fazla ödem yapabilir, tansiyonu tetikleyebilir.
Ben hamilelikte beypazarı tüketiyordum.

Bana doktorum beypazarı iç demişti ne zaman gitsem kendisi de beypazarı içerdi

Bulantılara iyi geliyor diye biliyorum.. ama hiç kızılay içmedim beypazarı içtim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…