hamilelikte kocası gıcık edenler?

esra3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
646
328
53
hayırlı sabahlar arkadaşlar
dunden berı çıldırıcam artık
gebelikte 12.haftama girdim,zor geçti ilk zamanlarım hep. miğde bulantısı baş dönmesi vb.
Allah a şükür bebişim güzel beslenmiş,bi sıkıntımız yok
artık 3.ayım bıtecek ya,eşim bi gıcık konuşmaya başladı benimle
günde 2 tane cviz yiyeceksin,köy yumrtası yiyeceksin..
benimde şu an onları düşündükçe bile içim bi hoş oluyor
bana inadına yemiyorsun deyip deyip tekrar söylüyor,ne alakaysa
sabah miğdem bulanıyor dedim,gece üstünü açarsan bulanır tabi dediherşeyime takıyo benim..
normalde çok iyi bir insandır gerçekten ama bebek konusunda herşeyi çok abartıyor,sanki ben anne değilim ben düşünemiyorum
dün basamaklarda ayağım kaydı,hafif bir düşüş yaşadım..eve geldik,dikkat et çocuğumuzu düşürme bidaha dedi banasanki ben düşmeye bayılıyorumşaka mı diyor ciddi mi diyor anlayamadım bile açıkcası

velhasıl şu yumutayı,cevzi arada yesem olmuyormu,yada yerini tutan bir şey yok mu kızlar ya?
not:ayrıca özel dr um da bana illa yumrta yiyeceksin cevz yiyeceksin de demedi..eşim sağolsun netten araştırıp araştırıp buluyor..
herkese teşekkürler..

Son düzenleme:

eşin ilgili davranıyor bebek konusunda bende sorun olmamalı, ceviz ve yumurtayı özellikle yiyorum ben, ceviz beyin gelişimi için çok önemli, yumurta da kilo falan yapıyor bebeğe, için almıyorsa sabah yeme öğlen ye mesela

Bunlar guzel seyleeer..

bazen erkekler bizden daha fazla takıntılı oluyor ne güzel işte eşin düşünüyor senide bebeğide hiç umrunda olmasaydı dahamı iyiydi hoş gör belli ki ilk bebek heyecanı kırma eşini ceviz badem fındık kuru üzüm ve süt onlardan 4 ay bezene kadar bende yedim ve gerçekten bu saydıklarım çok faydalı ve sağlıklı şeyler

Benimki de ayni alistim ceviz ye demio bana dusun tabaga koyup iki ceviz findik badem istersen yeme

Benim esimde de var. Mide bulantisi yasiyorum ve tiksindim bi cok seyden. Esimde yemiyorum diye kiziyor. Dahasi midem bulaniyo cikarmaya gitcem kolumu tutup birakmiyo. Kusarsan Bebek beslenemez diye

ilk çocukta eşler böyle olur ikincide rahat edersin:) benimde ilk 3 ay miğde bulantım çok oldu doktor 4-5 aylık olunca yediklerine özen göster şuan kandan besleniyor yesende fazla fayda olmaz demişti.

Yok artık ya abartmasın bu esleriniz de yani. İki hamileligimde 9 ay boyunca bulantı ve çıkarma ile geçti. Hiçbirşey yiyemedim aç gezdim serum yedim.sağlıkli beslenemedim.yedim ama anında çıkardım. Eşimde böyle saçma şeyler yapmayıp hep destek oldu sevgisiyle.kolumdan falan cekistirmedi çıkarma bebem aç kalcak diye...Sonuç ikiside 3 800 kg dogmuslardi.

Benim esimde de var. Mide bulantisi yasiyorum ve tiksindim bi cok seyden. Esimde yemiyorum diye kiziyor. Dahasi midem bulaniyo cikarmaya gitcem kolumu tutup birakmiyo. Kusarsan Bebek beslenemez diye
al işte..
bana da millet hava atmayamı gelmiş falan yazmış ama zaten o bulantı çok zor bişey,üzerine birde eş baskısı insan tahammül edemiyor.zaten yiyemiyorum diye vicdan azabı çekiyorumzorlasam,kussam daha mı iyi anlamadım

Ceviz beyin gelişimi için gerçekten önemli. Sabah yemek zorunda değilsin ki. Ben de sabah yiyemezdim yumurta öglen yerdim.

Takılmayın fazla şakaya vurun siz de. Ne güzel işte ilgili bir eşiniz var.
Ben de benzer durumlsr yaşadım; mesela eşim bebeğin ayakları üşür diye soğuk bir şey içince kızıyordu
Benim dr um balık hapı başlatmıştı.

Canim doktora esinle git ve yiyemedigini falan anlat doktora esin duysun yaninda benim ki o zaman biraz duzeliyor :)

sizinkide ilginçmiş,bebeğin ayakları üşür haaa
amaaan dr lardan fazla biliyor eşlerimiz maşallah
3.ayı geçince banada balık yağı verecek dr um

gıcık deil gayet ilgili davranıyor...kıymetini bil...

Benimki de ayni alistim ceviz ye demio bana dusun tabaga koyup iki ceviz findik badem istersen yeme
sende en azından badem.fındık var:)
bende fındık falan alayım dıyorum markettekı fındıklardan yeme,onlar işlemden geçiyo diyor
illa doğal köy cevizi yedirecek bana

sizinkide ilginçmiş,bebeğin ayakları üşür haaa
amaaan dr lardan fazla biliyor eşlerimiz maşallah
3.ayı geçince banada balık yağı verecek dr um

Annem bize gelmişti bayramda, dolaptan su içerken gördü "aaa bebeğin ayakları üşür" diye takıldı, güldük falan. Eşim ciddiye aldı bunu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…