hayırlı sabahlar arkadaşlar
dunden berı çıldırıcam artık
gebelikte 12.haftama girdim,zor geçti ilk zamanlarım hep. miğde bulantısı baş dönmesi vb.
Allah a şükür bebişim güzel beslenmiş,bi sıkıntımız yok
artık 3.ayım bıtecek ya,eşim bi gıcık konuşmaya başladı benimle
günde 2 tane ceviz yiyeceksin,köy yumurtası yiyeceksin..
benimde şu an onları düşündükçe bile içim bi hoş oluyor
bana inadına yemiyorsun deyip deyip tekrar söylüyor,ne alakaysa
sabah miğdem bulanıyor dedim,gece üstünü açarsan bulanır tabi dediherşeyime takıyo benim..
normalde çok iyi bir insandır gerçekten ama bebek konusunda herşeyi çok abartıyor,sanki ben anne değilim ben düşünemiyorum
dün basamaklarda ayağım kaydı,hafif bir düşüş yaşadım..eve geldik,dikkat et çocuğumuzu düşürme bidaha dedi banasanki ben düşmeye bayılıyorum şaka mı diyor ciddi mi diyor anlayamadım bile açıkcası
velhasıl şu yumurtayı,cevizi arada yesem olmuyormu,yada yerini tutan bir şey yok mu kızlar ya?
not:ayrıca özel dr um da bana illa yumurta yiyeceksin ceviz yiyeceksin de demedi..eşim sağolsun netten araştırıp araştırıp buluyor..
herkese teşekkürler..
Bunlar guzel seyleeer..hayırlı sabahlar arkadaşlar
gebelikte 12.haftama girdim,zor geçti ilk zamanlarım hep. miğde bulantısı baş dönmesi vb.
sabah miğdem bulanıyor dedim,gece üstünü açarsan bulanır tabi dediherşeyime takıyo benim..
normalde çok iyi bir insandır gerçekten ama bebek konusunda herşeyi çok abartıyor,sanki ben anne değilim ben düşünemiyorum
dün basamaklarda ayağım kaydı,hafif bir düşüş yaşadım..eve geldik,dikkat et çocuğumuzu düşürme bidaha dedi banasanki ben düşmeye bayılıyorum şaka mı diyor ciddi mi diyor anlayamadım bile açıkcası
velhasıl şu yumurtayı,cevizi arada yesem olmuyormu,yada yerini tutan bir şey yok mu kızlar ya?
not:ayrıca özel dr um da bana illa yumurta yiyeceksin ceviz yiyeceksin de demedi..eşim sağolsun netten araştırıp araştırıp buluyor..
herkese teşekkürler..
Miğde mi??????
al işte..Benim esimde de var. Mide bulantisi yasiyorum ve tiksindim bi cok seyden. Esimde yemiyorum diye kiziyor. Dahasi midem bulaniyo cikarmaya gitcem kolumu tutup birakmiyo. Kusarsan Bebek beslenemez diye
hayırlı sabahlar arkadaşlar
herkese teşekkürler..
Canim doktora esinle git ve yiyemedigini falan anlat doktora esin duysun yaninda benim ki o zaman biraz duzeliyor :)al işte..
bana da millet hava atmayamı gelmiş falan yazmış ama zaten o bulantı çok zor bişey,üzerine birde eş baskısı insan tahammül edemiyor.zaten yiyemiyorum diye vicdan azabı çekiyorumzorlasam,kussam daha mı iyi anlamadım
sizinkide ilginçmiş,bebeğin ayakları üşür haaaCeviz beyin gelişimi için gerçekten önemli. Sabah yemek zorunda değilsin ki. Ben de sabah yiyemezdim yumurta öglen yerdim.
Takılmayın fazla şakaya vurun siz de. Ne güzel işte ilgili bir eşiniz var.
Ben de benzer durumlsr yaşadım; mesela eşim bebeğin ayakları üşür diye soğuk bir şey içince kızıyordu
Benim dr um balık hapı başlatmıştı.
sende en azından badem.fındık var:)Benimki de ayni alistim ceviz ye demio bana dusun tabaga koyup iki ceviz findik badem istersen yeme
sizinkide ilginçmiş,bebeğin ayakları üşür haaa
amaaan dr lardan fazla biliyor eşlerimiz maşallah
3.ayı geçince banada balık yağı verecek dr um
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?