- 10 Şubat 2015
- 2.986
- 1.864
- 133
eşin sadece fazla pimpirikli , birde senin hissettiklerini yasadıgın fizyolojık degısımlerı anlayamaması cok normal biz iş yerinde 2 arkadas gebeyız aynı odada çalışıyoruz ve aramızda 1 hafta var ben rahat gecırdım ilk 3 ayı, o hep kustu koku hassasıyetı oldu falan ben bıle onu anlayamıyordum yesene etsene deyıp durdum cunku ben ıyıydım ve herseyı yıyebılıyordumhayırlı sabahlar arkadaşlar
dunden berı çıldırıcam artık
gebelikte 12.haftama girdim,zor geçti ilk zamanlarım hep. miğde bulantısı baş dönmesi vb.
Allah a şükür bebişim güzel beslenmiş,bi sıkıntımız yok
artık 3.ayım bıtecek ya,eşim bi gıcık konuşmaya başladı benimle
günde 2 tane ceviz yiyeceksin,köy yumurtası yiyeceksin..
benimde şu an onları düşündükçe bile içim bi hoş oluyor
bana inadına yemiyorsun deyip deyip tekrar söylüyor,ne alakaysa
sabah miğdem bulanıyor dedim,gece üstünü açarsan bulanır tabi dediherşeyime takıyo benim..
normalde çok iyi bir insandır gerçekten ama bebek konusunda herşeyi çok abartıyor,sanki ben anne değilim ben düşünemiyorum
dün basamaklarda ayağım kaydı,hafif bir düşüş yaşadım..eve geldik,dikkat et çocuğumuzu düşürme bidaha dedi banasanki ben düşmeye bayılıyorum şaka mı diyor ciddi mi diyor anlayamadım bile açıkcası
velhasıl şu yumurtayı,cevizi arada yesem olmuyormu,yada yerini tutan bir şey yok mu kızlar ya?
not:ayrıca özel dr um da bana illa yumurta yiyeceksin ceviz yiyeceksin de demedi..eşim sağolsun netten araştırıp araştırıp buluyor..
herkese teşekkürler..
Benim esimde de var. Mide bulantisi yasiyorum ve tiksindim bi cok seyden. Esimde yemiyorum diye kiziyor. Dahasi midem bulaniyo cikarmaya gitcem kolumu tutup birakmiyo. Kusarsan Bebek beslenemez diye
aynen valla ne kocalar varmış akşam gidip heryerinen öpecem :))Yok artık ya abartmasın bu esleriniz de yani. İki hamileligimde 9 ay boyunca bulantı ve çıkarma ile geçti. Hiçbirşey yiyemedim aç gezdim serum yedim.sağlıkli beslenemedim.yedim ama anında çıkardım. Eşimde böyle saçma şeyler yapmayıp hep destek oldu sevgisiyle.kolumdan falan cekistirmedi çıkarma bebem aç kalcak diye...Sonuç ikiside 3 800 kg dogmuslardi.
al işte..
bana da millet hava atmayamı gelmiş falan yazmış ama zaten o bulantı çok zor bişey,üzerine birde eş baskısı insan tahammül edemiyor.zaten yiyemiyorum diye vicdan azabı çekiyorumzorlasam,kussam daha mı iyi anlamadım
amann sımar sen de nazlan köy davığı iste adamdan arasın dursun vallasende en azından badem.fındık var:)
bende fındık falan alayım dıyorum markettekı fındıklardan yeme,onlar işlemden geçiyo diyor
illa doğal köy cevizi yedirecek bana
Bebek annenin bu yasa kadar depoladigi kaynaklardan besleniyor sizin yediğiniz içtiğiniz kendiniz için depolar bosalmasin diye doğumdan sonra.Benim esimde de var. Mide bulantisi yasiyorum ve tiksindim bi cok seyden. Esimde yemiyorum diye kiziyor. Dahasi midem bulaniyo cikarmaya gitcem kolumu tutup birakmiyo. Kusarsan Bebek beslenemez diye
Bende boyle konularin simariklik olsun diye acildigini dusunuyorum.Kocan ilgileniyormus iste ne guzel bunun neresi dert.İstemem yan cebime koy konulardan hic hoşlanmıyorum.
Söyleyince de kıskanc oluyoruz.Bende boyle konularin simariklik olsun diye acildigini dusunuyorum.Kocan ilgileniyormus iste ne guzel bunun neresi dert.
hayırlı sabahlar arkadaşlar
dunden berı çıldırıcam artık
gebelikte 12.haftama girdim,zor geçti ilk zamanlarım hep. miğde bulantısı baş dönmesi vb.
Allah a şükür bebişim güzel beslenmiş,bi sıkıntımız yok
artık 3.ayım bıtecek ya,eşim bi gıcık konuşmaya başladı benimle
günde 2 tane ceviz yiyeceksin,köy yumurtası yiyeceksin..
benimde şu an onları düşündükçe bile içim bi hoş oluyor
bana inadına yemiyorsun deyip deyip tekrar söylüyor,ne alakaysa
sabah miğdem bulanıyor dedim,gece üstünü açarsan bulanır tabi dediherşeyime takıyo benim..
normalde çok iyi bir insandır gerçekten ama bebek konusunda herşeyi çok abartıyor,sanki ben anne değilim ben düşünemiyorum
dün basamaklarda ayağım kaydı,hafif bir düşüş yaşadım..eve geldik,dikkat et çocuğumuzu düşürme bidaha dedi banasanki ben düşmeye bayılıyorum şaka mı diyor ciddi mi diyor anlayamadım bile açıkcası
velhasıl şu yumurtayı,cevizi arada yesem olmuyormu,yada yerini tutan bir şey yok mu kızlar ya?
not:ayrıca özel dr um da bana illa yumurta yiyeceksin ceviz yiyeceksin de demedi..eşim sağolsun netten araştırıp araştırıp buluyor..
herkese teşekkürler..
Sen kusarsan herkes ölürBebek annenin bu yasa kadar depoladigi kaynaklardan besleniyor sizin yediğiniz içtiğiniz kendiniz için depolar bosalmasin diye doğumdan sonra.
Kusarsan bebek beslenmez ha...hiç gulecegim yoktu.
Valla hala kusunca kavga konumuz oluyodu:))) o benim elimde oldugunu hic anlamiyor.inanmıyorum yaa pes.bende hep istifar ederdim bırak kolumu tutmayı çıkart rahatla derdi.önce sen demiştir her zaman çok şaşırdım iyi sabretmişssin.
Bunu anlatmaya calisiyorum. Doktorlar ilk 3ay dedi diyo. Bende esim sacmalamaya basladigi zaman tutup kolundan doktora götürüyorum:) doktor da ilac ic o zaman diyince kuzu kuzu eve dönüyor:)Bebek annenin bu yasa kadar depoladigi kaynaklardan besleniyor sizin yediğiniz içtiğiniz kendiniz için depolar bosalmasin diye doğumdan sonra.
Kusarsan bebek beslenmez ha...hiç gulecegim yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?