hamilelikte kocası gıcık edenler?

hamileliğim boyunca günde 2 tane ceviz 4-5 tane badem kuru üzüm kırmızı et yumurta keçi sütü gibi besinler tükettim eşinizin davranışını normal buldum zorda olsa yemelisiniz bence bebek için gerekli ...

eşin sadece fazla pimpirikli , birde senin hissettiklerini yasadıgın fizyolojık degısımlerı anlayamaması cok normal biz iş yerinde 2 arkadas gebeyız aynı odada çalışıyoruz ve aramızda 1 hafta var ben rahat gecırdım ilk 3 ayı, o hep kustu koku hassasıyetı oldu falan ben bıle onu anlayamıyordum yesene etsene deyıp durdum cunku ben ıyıydım ve herseyı yıyebılıyordum onuda kendım gıbı zannedıyordum ama bunyeden bunyeye fark edıyor gebelık..
cevız ve yumurta kısmına gelınce cevız bende yemıyorum, yumurta desen haftada 2 adet ancak yıyorum o da haftasonları ama her ogunde sut-ayran-yogurt uclusunden bırı muhakkak oluyor, meyve muhakkak tuketıyorum, yemeklerde baklıyat-sebze-etlı yemekler-balık hepsınden yıyorum...ve ıcebıldıgım kadar su ıcıyorum..
yumurta yıyeemzsen muz ye hem bebege faydalı hem proteın deposu...

Benim doğumuna günler kaldı halen daha bulantı problemlemini aşamadım 12 kilo kaybettim ama bebeğim beslenmiş yaklaşık 3000 gr olmuş doktorumda bunun bir problem oluşturmayacağını bebeğimin ve benim sağlıklı olduğumu söyledi.Her gün yumurta yiyemedim bende aklıma geldikçe bile bulantım olur

Benim esimde de var. Mide bulantisi yasiyorum ve tiksindim bi cok seyden. Esimde yemiyorum diye kiziyor. Dahasi midem bulaniyo cikarmaya gitcem kolumu tutup birakmiyo. Kusarsan Bebek beslenemez diye

inanmıyorum yaa pes.bende hep istifar ederdim bırak kolumu tutmayı çıkart rahatla derdi.önce sen demiştir her zaman çok şaşırdım iyi sabretmişssin.

aynen valla ne kocalar varmış akşam gidip heryerinen öpecem :))

Erkekler biraz zor idrak ediyorlar durumu. Bende midem bulaniyo dedigimde gayet normal bi sekilde ilac ic falan demisti. Belirtilerimin psikolojik oldugunu soylemisti falan. Takilmayin bence hareketlerine onlarda kucuk bir sok yasiyorlar bence.
Yumurta ceviz konusuna gelince ben de yiyemiyorum hala cok istiyorum bebegim icin yemeyi ama olmuyo. Zorlamayin kendinizi bu kadar. Ceviz yerine badem deneyin. Yumurtayi omlet olarak deneyin farkli sekillerdr yani

Ben hala haşlanmış yiyemiyorum dr um yemesende olur dedi tereyaginda kirip yiyorum cevizide günlük degilde aklima geldikcr yiyorum ben. Zaten 2 sinide sevmiyorum

yumurta yiyemiyorsan corbalari yumurtali terbiyeyle yap yada esin koysun terbiyesini,pisince kokusu filan kalmiyor.
ceviz yiyemiyorsan badem tuket ki bence cok daha saglikli ve az yagli..

Adam ilgilenmese ilgilenmiyor dersiniz, ilgilenince de şikayet ediyorsunuz
Hayret bir şeysiniz

sende en azından badem.fındık var:)
bende fındık falan alayım dıyorum markettekı fındıklardan yeme,onlar işlemden geçiyo diyor
illa doğal köy cevizi yedirecek bana
amann sımar sen de nazlan köy davığı iste adamdan arasın dursun valla

Benim esimde de var. Mide bulantisi yasiyorum ve tiksindim bi cok seyden. Esimde yemiyorum diye kiziyor. Dahasi midem bulaniyo cikarmaya gitcem kolumu tutup birakmiyo. Kusarsan Bebek beslenemez diye
Bebek annenin bu yasa kadar depoladigi kaynaklardan besleniyor sizin yediğiniz içtiğiniz kendiniz için depolar bosalmasin diye doğumdan sonra.
Kusarsan bebek beslenmez ha...hiç gulecegim yoktu.

başka derdın mı yok kuzum yaaa... allah baska dert vermsın:)

Amaaan işte sen doğuruyorsun böyle düşünmek de ona kalıyor :) Boşver takılma bunlara

inanmıyorum yaa pes.bende hep istifar ederdim bırak kolumu tutmayı çıkart rahatla derdi.önce sen demiştir her zaman çok şaşırdım iyi sabretmişssin.
Valla hala kusunca kavga konumuz oluyodu:))) o benim elimde oldugunu hic anlamiyor.

Bebek annenin bu yasa kadar depoladigi kaynaklardan besleniyor sizin yediğiniz içtiğiniz kendiniz için depolar bosalmasin diye doğumdan sonra.
Kusarsan bebek beslenmez ha...hiç gulecegim yoktu.
Bunu anlatmaya calisiyorum. Doktorlar ilk 3ay dedi diyo. Bende esim sacmalamaya basladigi zaman tutup kolundan doktora götürüyorum:) doktor da ilac ic o zaman diyince kuzu kuzu eve dönüyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…