Merhaba kizlar hamilelikte kokusu değişen ama iyi manda. Boynundan saçlarından  boyle çok farklı ve güzel bir kokusu olan varmı yine emzirirkende devam eden o annelik kokusu ama müthiş bir koku Cook güzel ve farklı  bir bende mi oluyor anlamıyorum merak ettim.  Hamile iken olan o koku. Yaklaşık iki haftadır. Fln yine oluyor. Ama hamile olmam imkansız deri altı implantın var acaba bu implant hamilelik hormonu salgiliyor o yüzden mi hamilelik kokusu geliyor burnuma ?? Yoksa implanta rağmen hamile olabilir miyim ? Bnce olamam test vs yapmadım ama adet oluyorum adetim 21-25 gün vs sürüyor azar azar. Daha tam düzene girmedim   hamile olsaydim adet gormezdim  onun dışında bir belirti yok  kokum hamile gibi geliyor  sizdede oluyormu böyle durumlar

olllldu iyi günler
 olllldu iyi günler

ilk defa hamilelik kokusu diye bir şey duydum canım. Böyle bir şeyin bilimsel açıklaması olamaz. Tabiki hamile değilsin zaten adet oluyormuşsun bunlar hep psikolojik
 ilk defa hamilelik kokusu diye bir şey duydum canım. Böyle bir şeyin bilimsel açıklaması olamaz. Tabiki hamile değilsin zaten adet oluyormuşsun bunlar hep psikolojik