Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kizlar....ben bu ay hamile kalmak icin cok ugrastim ama adet belirtilerim basladi...adetime bir hafta var ve goguslerim agriyor...benim herzaman adetime bir hafta kala goguslerim agrir...bu ay sizce adet olucammi yine ??
selam kizlar....ben bu ay hamile kalmak icin cok ugrastim ama adet belirtilerim basladi...adetime bir hafta var ve goguslerim agriyor...benim herzaman adetime bir hafta kala goguslerim agrir...bu ay sizce adet olucammi yine ??
kızlar 12 yasımdan beri hergün kola içen biriydim bağımlılık yapmıştı artık ama hamile olduğumu öğrenince içmemeye karar verdim fakat geçenlerde pizza söylemiştim (hoş onu da yememem lazım) yanında kutu kola getirmişler valla bi güzel hepsini içtim ve çok vicdan azabı duyuyorum sizler ne yapıyorsunuz arada içiyor musunuz?
bende size illa bilin demiyorum....ben bilgisi olanlardan cevap bekliyorum zaten...bilmeyenler zahmet edip yazmasin zaten.....illa kolayla ilgisimi olmasi lazim genel ortak sorun hamilelik degilmi ve bilgisi olanlara heryerde sorarim seni ilgilendirirmi hiranur ?????
bende size illa bilin demiyorum....ben bilgisi olanlardan cevap bekliyorum zaten...bilmeyenler zahmet edip yazmasin zaten.....illa kolayla ilgisimi olmasi lazim genel ortak sorun hamilelik degilmi ve bilgisi olanlara heryerde sorarim seni ilgilendirirmi hiranur ?????